Нова дата за шоуто Lord Of The Rings In Concert у нас


Нова дата за шоуто Lord Of The Rings In Concert у нас

3198

Настоящата безпрецедентна международна обстановка, свързана с разпространението на коронавирус (COVID-19) и ограничаваща нормалното придвижване на хора и стоки в цял свят, създаде хаос за събитията през месеците март и април.  Въпреки всички предизвикателства и благодарение на взаимните усилия и направените компромиси от двете страни, мениджмънтът на Lord Оf Тhe Rings In Concert и Keen Acts взеха решение да насрочат нова дата за събитието, което да се състои на 14 ноември – след утихването на пика от вирусната пандемия.
Настоящата ситуация е неприятна не само за нашите събития, но поставя под огромно напрежение и опасност цялата индустрия свързана с и обслужваща събитията у нас – фестивали, концерти, изложения, конференции, спортни мероприятия и т.н., подчертават организаторите.
Обстановката е безпрецедентна и за всички, които работят в сферата на събитията по света, като все още няма изработена ясна методология за това как ще се синхронизират финансовите отношения между отделните страни по веригата – артисти, организатори на турнета, агенти, локални подизпълнители, туроператори, собственици на зали, компаниите, предлагащи билети, и хората, закупили билети предварително.
Въпреки че отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts, нито от артистите, нито от залата за събитията, и се случва в близък до концертите момент, при вече изплатени хонорари, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и предстоящите нови разходи, предизвикани от преместването на събитията, ще се опитаме скоро да ви информираме какви са вариантите за връщане на пари от билети, ако в крайна сметка няма да имате възможност да присъствате на събитието. Всички закупени до момента билети за Lord Оf Тhe Rings In Concert важат за новата дата – 14 ноември 2020, без презаверка.
За повече информация следете Фейсбук страницата на Keen Acts и новините на www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички