Михаела Филева влиза в домовете на феновете си


Михаела Филева влиза в домовете на феновете си

3414

Четирикратната носителка на титлата "изпълнителка на годината" Михаела Филева ще представи самостоятелен концертна виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи от 21.00 ч. този петък, 10 април.

Заедно със своята групаКраси Тодоров, Васето Крумов, Сашо Обретенов, Радо Казасов и трио Тринити тя ще изпълни хитовете "Латино сеньорита", "Опасно близки", "Без етикети", "Танцувам само за теб" и други.

През последния месец талантливата изпълнителка поддържаше контакт със своите фенове чрез социалните мрежи като споделяше лични моменти от времето си вкъщи, включително намери начин как в домашни условия да зарадва последователите си с изпълнения на любими песни, акомпанирани онлайн от китариста Васил Крумов. Михаела Филева прие без колебание  поканата на URBO и Joker Media Rental да се включи в инициативата #ЖивотВкъщи, с която организаторите призовават хората в този труден момент да останат по домовете си, като им дават възможност да се забавляват и правят престоя си там малко по-лесен и интересен.

Точно в 21.00 часа в петък (10 април), домовете ни ще се превърнат в концертни зали, а входът към тях са Фейсбук страниците на URBO, Mihaela Fileva, Monte Music Ltd., Joker Media Rental и STREAMER.BG, както и официалният YouTube канал на инициативата https://youtu.be/-WUijbm9Gfk.

Ако желаете да подкрепите българската музика и култура, може да го направите с виртуален билет от платформата на URBO или чрез есемес на 1928 с текст LIVE на цена от 2,40 лева с ДДС.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички