Първа битка между два дуета в Гласът на България


Първа битка между два дуета в Гласът на България

3337

Божествени таланти и изключителни музикални битки ще зарадват феновете и журито в "Гласът на България" на Великден.

На сцената празника ще посрещнат 14 участници, които ще се изправят един срещу друг във вокални битки. Иван Лечев ще влезе в историята на предаването у нас като първия треньор, който ще противопостави два дуета, събирайки общо четири таланта в борба за продължаване към следващия етап на състезанието. След като реши коя от двойките заслужава повече да продължи към нокаутите, съдбата на отпадналия дует ще остане в ръцете на Михаела Филева и Камелия, които единствени ще имат правото на кражба в този момент.

След като Графа използва и двете възможности за трансфер на таланти към отбора си, колегата му Иван Лечев също ще оползотвори втората си кражба и за отпадащите участници спасение ще бъдат само дамите в журито. С провокативния хит "Blurred Lines" на Робин Тик Камелия ще тества артистичните заложби на две от остриетата в отбора си, а изпълнението им ще бъде определено като "най-екстравагантния вокален двубои". Тази вечер тя ще получи предложение за дует от свой участник, но със специалното условие да не изпълняват само поп-фолк.
 
Два таланта ще покажат, че с любов към музиката и желание за успех могат да победят собствената си физика. Момче и момиче от отбора на Михаела ще трябва да пеят на сцената със сериозни здравословни проблеми. Той ще се бори с възли на гласните струни, а тя – с ангина.  По време на репетициите Михаела ще спре сълзите им като им даде кураж и увереност, че могат да минат през това изпитание и да научат важен за всеки изпълнител урок. Кой от тях ще се справи по-добре в общото изпълнение на "Минаваш през мен" на КариZма, ще стане ясно в eфира на bTV от 20.00 часа довечера.

Музикалният празник в седмия сезон на шоуто ще завърши грандиозно с една от най-красивите български фолклорни песни "Лале ли си, зюмбюл ли си", чиито изпълнители ще накарат Графа да възкликне, че "Бог и музиката са едно!". За невъзможното решение, което ще се наложи да вземе, Влади Ампов ще получи съчувствие и разбиране от колегите в журито.

Сълзите в очите на Иван Лечев пък ще покажат, че дуетът е изпълнил заръката на своя треньор – да пеят така, че да накарат всички да настръхнат и да се гордеят, че са българи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички