Шакира дари респиратори и маски на родния си град Баранкила


Шакира дари респиратори и маски на родния си град Баранкила

3945

Шакира за пореден път показа щедрото си сърце - дари медицински маски и респиратори за жителите на родния си град Баранкила, разположен в северната част на Колумбия, съобщи кметът на града Хайме Пумарехо.

"Шакира е жителка на Баранкила и целият свят я обича. Благодаря ѝ много за дарението на хиляди маски за медицинския персонал на нашата болница и за респираторите, които ще спасят живота на много хора", написа кметът на своята страница в Twitter. Певицата от своя страна благодари на екипа на кмета за отличната координация при доставката и разпределението на помощта. Първият случай на COVID-19 беше регистриран в Колумбия на 6 март. Извънредно положение в страната беше обявено на 17 март.

Певицата спазва наложените мерки за социална изолация в Барселона заедно със съпруга си Жерар Пике и двете им деца - Милан и Саша. "Съчувствам на родителите с малки деца, които нямат къде да ги изведат. Ако е позволено на хората с домашни любимци да излизат и на възрастните да пазаруват, то трябва да измислим решение, което дава същото право и на деца, които се нуждаят от слънце и въздух. Призовавам правителството да обмисли политика, която позволява на възрастен да отговаря за извеждането на дете на разходка", написа вокалистката в профила си в Instagram неотдавна. Въпреки добрите си намерения, Шакира предизвика лавина от негативни коментари, повечето от които я обвиняват в безотговорност.

Междувременно, мултиплатинената изпълнителка/автор и носител на "Грами", филантроп и глобална суперзвезда жъне лаври заради видеото към хита "Me Gusta" с участието на пуерториканския феномен Anuel. Това е първа колаборация на певицата с латино рапъра, а клипът излезе след грандиозния успех на изпълнението ѝ на Super Bowl с Jennifer Lopez. Вибрантните и сюреалистични кадри, които само за три дни събраха почти 12 милиона гледания, са режисирани от Drew Kirsch, създал видеото към парчето на Taylor Swift "Lover", и съдържа традиционните за суперзвездата смели мащабни визуализации. Този път тя разбива модните стереотипи в цветно high fashion облекло върху маса в пъстра кухня, докато Anuel приготвя храна на заден план. Сюжетът преминава през разнообразни и секси табани на рапиращия Anuel на покрива на бърз влак и на Шакира, заела позицията на председател на банкетна маса като за кралица.

"Me Gusta" се превърна в един от най-големите хитове на годината с над 75 милиона стрийма и 37 милиона гледания на lyric видеото, както и с платинени отличия в Латинска Америка и Испания, златни в Бразилия и Мексико, и не на последно място в Top 10 на радиата в Аржентина, Чили, Ел Салвадор, Гватемала, Панама, Мексико и Латинска Америка. Като следваща стъпка, изпълнителката ще пусне ексклузивен мърч за парчето. 2020 година може да се окаже най-успешната за дългогодишната кариера на суперзвездата, която в момента работи по нова музика в студиото и подготвя турне през 2021 г. Разбиващият музикалните рекорди пуерторикански рапър и латино изпълнител Anuel също пусна нов сингъл, озаглавен "Keli", и видео към него, който събра над 90 милиона стрийма само за месец.  Anuel (вляво на снимката) работи по дебютния си албум от Sony Music Latin.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички