Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Reggaeton да зазвучи


Reggaeton да зазвучи

3081

Българският продуцент Stani представи най-новата си песен "Reggaeton да зазвучи" в изпълнение на певицата Verry.

За младата изпълнителка това е дебют на родната сцена. Лятното регетон парче вече се радва на интереса на почитателите и има всички шансове да се превърне в един от хитовете на сезона. Чуй го ТУК.

Stani и Verry се запознават в България, след като и двамата са живяли в чужбина дълго време. Благодарение на любовта си към музиката намират много бързо общ език и започват да си сътрудничат за различни проекти. Работата по първата им съвместна песен "Reggaeton да зазвучи" продължава няколко месеца. "През април планирахме да заснемем много свежо и лятно видео в Гърция. За съжаление заради обявеното извънредно положение плановете ни се промениха. Решихме да зарадваме българската публика с официално лирик видео, с желанието да им подарим хубава емоция", споделят изпълнителите.

"Reggaeton да зазвучи" е по музика и текст на Verry и аранжимент на Stani, а режисьор на лирик видеото е Reezy Rane.

Станислав Милчев Вълев, по-известен само като Stani, е музикален продуцент на електронна денс музика, като от няколко месеца активно работи в България и търси млади таланти. През 2014 година представя в България проекта "Rhythm Makes You Higher" заедно с Irene Tera, който не предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. Във видеото на "Rhythm Makes You Higher" участват ТВ водещата Константина Живова, балет Nova, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули, режисьор е Мартин Макариев. С него Stani участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. През 2018 г. представя официалния саундрак към филма "Привличане", който е сред най-гледаните филми на всички времена в България. За създаването на саундтрака Stani привлича американската певица, трикратна носителка на "Грами" – Тифани Фред (Tiffany Fred). През ноември 2019 година Stani представи официалния саундтрак към филма "Диви и щастливи" с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и отново под режисурата на Мартин Макариев. Този път Stani се обединява с Антони Рикев - WahTony от "Мюзик Клиник Рекърдс" и създават парчето "Dreams", което ще зарадва любителите на осемдесетарския звук.

Още информация може да откриете в официалния сайт на Stani: http://stanimusic.comq както и в официалната му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/StaniMusic

Вероника Николова Кирова е родена в Бургас на 27 декември 1992 година. Пее от 6-годишна. Участва в Music Idol 3, където стига напред в класирането. Изучавала е музикология във Виенския университет. През 2016 година получава официална покана от българската рок група Метро бенд в Южна Корея и пее заедно с тях в продължение на няколко месеца, след което решава да се върне в България, за да сбъдне мечтата си – да бъде самостоятелен артист. Именно тогава се запознава със Stani.

Официална страница: https://www.facebook.com/Verrymusic

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички