Графа представи армия от греещи човечета


Графа представи армия от греещи човечета

4096

Графа ще пее пред публика от фенове и "греещи човечета" на столичния стадион (парк-център) "Юнак" в четири поредни вечери - от 14 до 17 юли.

Във всяка от тях преди него публиката ще чуе изпълненията на певци от популярния ТВ формат "Гласът на България", в който той е треньор. В първата концертна вечер преди Графа на сцената ще излезе Тино. В сряда очакваме Елена Сиракова и Александър Славчев. Алекс Георгиев ще пее на 16 юли, а в последната вечер, на 17 юли, ще чуем Атанас Кателиев и Йоана Сашова.

През последните дни в социалните мрежи Графа и последователите му подгряват за концертите с видеа с "греещи човечета", които изпълнителят публикува. Идеята за изработката им идва с новата песен "Ти грееш" и изискването събитията да се провеждат на 50% заетост от капацитета на съответното място. Посланието е, че не трябва да забравяме, че животът продължава и от нас зависи да открием и съхраним щастието в него.

"Греещите човечета" са симпатична част от противоепидемичните мерки, които организаторите са предприели, за да осигурят спокойствието на посетителите. Датите са четири, за да няма струпвания, осигурени са дезинфектанти, потоците на движение са регулирани и на публиката ѝ остава само да се наслаждава на песните на любимия си изпълнител.

Той и музикантите му репетират всекидневно през последните седмици. Програмата е нова, включваща последните му песни и най-големите хитове през годините. Музикалната продукция ще бъде представена за пръв път на стадион "Юнак". Вълнението от предстоящата среща с публиката след няколкомесечната пауза за Влади Ампов и бенда му е голямо и неповторимо като емоция и ще направи концертите уникални.

След София, Графа продължава с изяви в летните театри във Велико Търново и Варна съответно на 22 и 26 юли. В Античния театър в Пловдив шоуто ще е на 30 юли, а в бургаския летен театър - на 3 август. Всички концерти започват в 20.00 ч.

Билети - в мрежата на "Ивентим" и на касите на билетните центрове в градовете.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички