Възпяват група Жигули с филм. Рокът е живот, но...


Възпяват група Жигули с филм. Рокът е живот, но...

3845

Режисьорът на "Под прикритие" и "Възвишение" Виктор Божинов работи по филм, посветен на култовата осемдесетарска българска рок група Жигули.

Част от музикалната комедия "Голата истина за група Жигули" ще бъде заснета по време на фестивала Street Food & Music Festival 2020. Както MySound.bg вече огласи, събитето ще се проведе на бургаското пристанище на 5 и 6 август. Жигули е известна рок група, която се разпада точно когато е на върха на славата си. С времето бандата и членовете ѝ потъват в забвение. До един момент, в който неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да забравят различията и да се съберат отново, почти насила. В ролите ще се превъплътят актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова. Сценаристи на филма са Ваня Николова ("Под прикритие", "Връзки") и Нели Димитрова ("Love.Net", "Възвишение", "Връзки"). Продуцент е Кръстьо Ламбев заедно със своя екип от Concept Studio ("Докато Ая спеше", "Маймуна", "Връзки", сезон 3).

Героите от филма ще се качат на сцената на Street Food & Music Festival, за да заснемат една от ключовите сцени на продукцията. Това ще се случи в 18.45 ч. на 6 август. Всеки от присъстващите, който би желал да се включи в този незабравим пърформънс, е добре дошъл, посочват организаторите.

Десетки артисти и кухни на колела пътуват към Бургас за Street Food & Music Festival 2020. Програмата е повече от страхотна - музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки.

Цялата програма на морски фестивал може да разгледате тук - https://bit.ly/3hMPmZW.

Входът е абсолютно свободен за Street Food & Music Festival, а на 7, 8 и 9 август Street Food & Music Festival става част от грандиозния фест Spice Music Festival 2020 и достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за Spice Music Festival.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички