5ive е новата изненада на Spice Music Festival 2020


5ive е новата изненада на Spice Music Festival 2020

3797

Посветеният на 90-те Spice Music Festival 2020 започна, а изненадите продължават до последно.

Една от тях е известната момчешка деветдесетарска група 5ive, която пристига в Бургас, за да се включи в програмата на мястото на Vengaboys.

Vengaboys, както и C Block, не можаха да напуснат страните си заради усложнената обстановка и непрекъснато променящите се рестрикции за пътуване, свързани с COVID-19. Това е причината и Савина от Антибиотика да не успее да пристигне в България. Заради което дългоочакваната изява на дамското вокално трио също се отлага за следващата година.

"Ситуацията с артистите и изискванията за пътуване по света е много динамична, но реагираме веднага и само за ден успяхме да осигурим 5ive в програмата на фестивала! Очакваме феновете на 90-те в Бургас и сме сигурни, че и тази година Spice Music Festival ще бъде най-запомнящото се събитие за тях", споделя Николай Тодоров, организатор на събитието.

5ive е една от най-популярните британски "бой банди" от 90-те, създадена от екипа на Spice Girls. Групата успява да завладее сърцата на хиляди момичета по света с хитовете си и харизматичното си присъствие на сцената. Печелят най-престижните музикални награди във Великобритания и по света. Сред най-големите хитове на състава са "When Тhe Lights Go Out" и "Everybody Get Up", които са актуални и до днес.
 
Събитието продължава, а на сцената ще се качат още:

Technotronic, Masterboy & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, италианската денс формация Black Box, британското дуо Maxx, което от 2019 година отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Double You, Tania Evans – оригиналният глас на култовото парче на Culture Beat"Mr.Vain" и много, много други.

DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion са диджеите, чиято грижа е градусът на настроението във фестивалната зона да не спада дори за миг.

Организаторите на фестивала напомнят, че събитието се осъществява при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност, при 50% допустимост на капацитета, осигурени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и други.

Призоваваме хората към разбиране и толерантност, за да можем да се насладим на фестивала по един нов за всички ни начин – не забравяйте и личната си отговорност към всички препоръчани от институциите мерки за сигурност, приканиха от екипа на Spice Music Festival 2020.

Следете Фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация.

Събитието се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy - станция № 1 за музика от 90-те.

Министерство на туризма е партньор на Spice Music Festival.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички