Култовата група ЕКС с два поредни концерта през септември


Култовата група ЕКС с два поредни концерта през септември

3145

Култовата и ЕКС-клузивна група ЕКС ще зарадва феновете си с първи два концерта за годината – на 10 септември в Пловдив в Летен театър "Бунарджика" и в софийския клуб "Маймунарника" на 11 септември.

Тримата фронтмени на българската пънк и рок сцена - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Кольо Гилъна (екс-Контрол) (на снимката вдясно) и Светльо Витков (бивш Хиподил и понастоящем фронтмен на Светльо & The Legends) ще предложат 100% веселба и страхотно настроение в две поредни вечери. Тримата оригинални вокалисти обещават на всички пред сцената да си изкарат ЕКС-тра и няма как да е различно, защото се очаква те да изпълнят на живо само най-големите хитове (на ЕКС) бандите си, сред които "Обичам", "Бий хлапето", "Let me да те лов ю", "Боби", "Леле, како", "Скакауец", "Най-щастливият ден", "Бате Гойко", "Мариана" и още. В Пловдив преди ЕКС публиката ще подгреят младежите от Plastic Bo,а в София тази роля се пада на Sheky. Началото на събитията е в 20.00 часа.

Двата концерта ще преминат при спазване на всички предписания и мерки срещу COVID-19. При влизане на публиката ще бъде измервана температурата. Също така билетите, които са пуснати в продажба (и за двата концерта) са под 50% от капацитета съответно на Летния театър в Пловдив и "Маймунарника". Това се прави с цел да се осигури възможната дистанция и комфорт на феновете.

Билети - в мрежата на Eventim.bg, билетните каси по градове и в бензиностанции OMV. Първите 100 билета за всеки от концертите са с промоционална цена 15 лв., като тази бройка е на привършване. След изчерпването им цената за пропуск ще бъде 20 лв. в предварителна продажба и 30 лв. в деня на събитията и на вход.

* Билети за Пловдив >>>ТУК.
* Билети за София >>>ТУК.

Събитията във Фейсбук:
* в Пловдив на 10 септември >>>ТУК.
* в София на 11 септември >>> ТУК.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички