Мария Илиева с обяснение в любов


Мария Илиева с обяснение в любов

3121

Мария Илиева представи новия си видеосингъл "Твоя".

Песента е българската версия на "Contigo", чието аудио на испански език бе презентирано през юли.

Клипът към "Твоя" може да бъде видян тук:

https://www.youtube.com/watch?v=AvI8nYZzhO8

Музиката и аранжиментът на "Твоя" са дело на румънския екип Global Records с музикален продуцент Vicky Red, автор на тазгодишната румънска песен за "Евровизия". Автор на текста на български е самата Мария Илиева.

"Твоя" е своеобразно любовно послание - разказва Мария - Всеки, който е обичал истински и отдадено, ще се припознае в текста. Написах го на един дъх, а вдъхновението за това дойде внезапно, точно както ни връхлита и любовта".

Режисьор на видеото е Георги Марков. Красивите кадри с вкус на лято са снимани в комплекс "Олимпия" до "Каваците". Партньори на Мария във видеото са танцьорките Александра Таскова и Петя Христова, както и атрактивната азиатка Миго Гао.

"Твоя" не е първият общ проект между певицата и Георги Марков - двамата са работили заедно по първите видеоклипове на Мария "Лунен сън", "Нищо", "Alright" и "Идваш към мен", също достъпни в YouTube канала ѝ https://www.youtube.com/mariailieva.

Аудиото и видеото на "Твоя" са достъпни във всички дигитални платформи, както и в музикалните медии. https://www.instagram.com/maria_ilieva_official

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички