Михаела Маринова сбъдва още една мечта


Михаела Маринова сбъдва още една мечта

3375

След двукратно отлагане заради ситуацията с вируса, Михаела Маринова ще излезе на сцената в Sofia Live Club заедно с някои от най-добрите български музиканти, за да представи своята "Стъпка напред".

Събитието е от 19.00 ч. на 9 октомври, четвъртък.

До певицата ще застанат Любо Киров и Pavell & Venci Venc’, с които има съвместни песни. Минавайки през трак листа на албума и концерта, ще откриете големи хитове като "Не ти ли стига", "Листата падат", "Стъпка напред", "Един срещу друг", "Страх от самота", "Мога", "Очи в очи", но и страхотни нови песни, една от които – "Другата стая", излезе с видео само седмица преди концерта.

"Другата стая" е много "Михаелско" парче, както почитателите на певицата обичат да казват. В него за пореден път невъобразимият глас на Михаела уверено си играе със силна мелодия, запомнящ се припев и интересен текст. Той се върти се около метафората за другата стая, която може да е и усещането за близостта на любимия човек, и онова място, където са мечтите ни - уж близо, а всъщност винаги не при нас, а в другата стая.

Автори на музиката и текста към песента са самата Михаела, Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’ и Веселин НиколовVessoU. Видеото пък е режисирано от Димитрис Георгиев.

Михаела Маринова е от големите открития на X Factor у нас. Не случайно James Arthur без никакво колебание я избра за свой фаворит и даже долетя в София за финала, за да я подкрепи на сцената. От тогава малкото момиче се превърна в млада жена и вече е сред най-успешните български певици, с куп награди, първи места в класациите, милиони почитатели и пробивен дебютен албум.

Снимка: Ангел Захаринов/"Вирджиния Рекърдс"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички