Billie Eilish подготвя виртуален концерт


Billie Eilish подготвя виртуален концерт

3825

Петкратната носителка на "Грами", световната суперзвезда Billie Eilish обяви детайли за първия в музикалната си кариера глобален виртуален концерт.

Събитието Where Do We Go?The Livestream ще се състои в официалния уебсайт на Billie, а партньор на ивента е интерактивната стрийминг платформа Maestro. Единственият по рода си концерт с интерактивна продукция от lili Studios ще бъде излъчен на живо от родния град на изпълнителката - Лос Анджелис. За територията на България датата е 25 октомври (неделя), в 1 часа след полунощ. След края на лайва, всички притежатели на билети ще могат да го гледат и в следващите 24 часа.

До 12 октомври (понеделник), в 7.00 часа, всеки, закупил билет за събитието, ще получи ексклузивен достъп до мърчъндайз продуктите на Billie Eilish на специална цена. В този период предстои да бъде пуснат и бонус мърч, който ще бъде разкрит пред и достъпен само за притежателите на билет. Приходите ще бъдат дарени в полза на Crew Nation, благотворителен фонд в подкрепа на всички екипи, засегнати от неблагоприятната ситуация със събитията и концертите през 2020 година.

За да се включиш, да купиш мърч и да дариш - тук:

livenation.com/crewnation.

Where Do We Go? The Livestream в България - тук:

http://livestream.billieeilish.com

Билет - тук:

Livestream.billieeilish.com

Музиката на живо вдъхновява милиони хора по цял свят, но концертите, които нетърпеливо очакваме, не биха били възможни без многобройните екипи, които работят бекстейдж.

Crew Nation е благотворителен фонд, създаден в помощ на всички, въвлечени в отменената концертната дейност през 2020 година. Crew Nation съществува с подкрепата на Music Forward Foundation, която ръководи и администрира фонда.

Към днешна дата фондът е събрал над $ 15 млн. в помощ на 15,000 концертни екипи в над 36 страни. След като музикалните събития и фестивали са на пауза от месеци, все още много ангажирани в тази дейност хора се нуждаят от помощ. Надеждите са, с усилията на фонда, събраните средства да бъдат умножени по две, за да продължи подпомагането на тези, които са гръбнакът на концертната и събитийна дейност.

livenation.com/crewnation

Снимка: ABC

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички