Пуснаха билетите за концерта на Andrea Bocelli през декември


Пуснаха билетите за концерта на Andrea Bocelli през декември

2960

Билетите за ексклузивното глобално лайвстрийм събитие на най-обичания тенор на планетата Andrea Bocelli - "Believe In Christmas", вече са в продажба.

След като пренаписа формулата за лайвстрийм рекорд с историческия си концерт "Музика за надежда", през новия празничен сезон Bocelli се завръща с новия си албум "Believe" ("Анимато Мюзик"/Universal Music Group) и зрелищно лайв събитие от спиращата дъха оперна зала Teatro Regio di Parma на 12 декември.

Ексклузивен достъп до билети за концерта "Believe In ChristmasТУК.

Единственото по рода си, заснето от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи изпълнения на Andrea, който ще получи подкрепа от други музиканти и специални звездни гости. Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони. За спектакъла Bocelli се доверява на креативния директор Franco Dragone (познат от впечатляващите си проекти с Цирк дю Солей), с който тенорът подготвя магическа програма за начало на празничния сезон.

Новината за вълнуващото лайвстрийм събитие дойде заедно с премиерата на новия албум на великия тенор,"Believe" – трогателна и лична колекция от песни, които са празник за силата и красотата на музиката.

Съпродуценти на "Believe" са Steven Mercurio и Haydn Bendall. Албумът е забележителна колекция от песни, които са поддържали и вдъхновявали Bocelli през годините. В него са включени и дуети с Alison Krauss и Cecilia Bartoli – две изпълнителки, чиито неповторими гласове са слушани и обичани навсякъде по света, неиздавано произведение от късния период на легендарния италиански композитор Ennio Morricone, както и "Gratia Plena" – финалната песен от новия високооценен от критиците филм "Fatima". Специално за диска Bocelli композира и свои лични интерперетации на великите класики "Ave Maria" и "Padre Nostro". Той казва: "Концепцията зад "Believe" е базирана на 3 думи: вяра, надежда и милосърдие. Това са онези три изключителни неща, които придават смисъл и завършеност на нашите животи".

Албумът е наличен на CD и винил в онлайн магазина MusicMall.bgТУК

В исторически момент, когато светът беше притихнал, Bocelli счупи няколко рекорда в музикалната история с емоционалния си солов концерт "Музика за надежда", който се състоя на католическия Великден в абсолютно празната катедрала Дуомо в Милано. Изключителният концерт е стриймван на живо от милиони зрители глобално и обединява света във време, когато много хора са разделени един от друг, изолирани вкъщи. В първите си 24 часа събитието е гледано от над 28 млн. души и подобри рекорда за лайвстрийм с най-голяма аудитория в историята на YouTube.

Този декември Bocelli се завръща на сцената с вдъхновяващ концерт с послание за любов, спасение и надежда във време, когато светът се нужда най-много от това.

У нас концертът ще бъде излъчен от 22.00 часа на 12 декември (събота). Събитието може да бъде гледано единствено на живо след закупен билет и няма да бъде налично на запис след края му.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички