Не е лесно: Нова песен и видео от Славин Славчев


Не е лесно: Нова песен и видео от Славин Славчев

3073

Песните на ФСБ са давали смисъл в живота на редица поколения, носейки им усещане за споделеност и свобода.

Румен Бояджиев и Даниела Кузманова направиха подарък на Славин Славчев и Vintage Music Box. Това е новото парче от дебютния албум на гласовития певец, носещо заглавието "Не е лесно".

Виж клипа ТУК.

"Не е лесно" е четвъртата песен от предстоящия дебютен албум на Славин Славчев, която излиза под шапката на Vintage Music Box. Но е първото парче от диска, което не е по текст на Славин и една от няколкото изключителни и интересни колаборации, които предстоят до края на годината в рамките на проекта.

Песента е своеобразен символ на приемствеността между поколенията, на живата връзка между част от гениите на българската рок музика и тези, които са израснали с тяхната музика, а сега имат честта да унаследят зрънце от таланта им, пречупвайки го през своята призма и прочит.

"Песента "Не е лесно" е нещо, за което дори не съм имал смелост да мечтая. Голям подарък от още по-големи хора и музиканти. Лесно е да работиш с такива, а за мен е щастие и привилегия, че имам възможността да бъда проводник на тяхното изкуство" споделя Славин Славчев, който получи комплименти от самия Джо Лин Търнър и пя чудесно в съвместния албум с група Еридан "Време разделно".

В "Не е лесно" участват: Иван Христов (клавишни и тромпет), Ясен Велчев (клавишни), Петър Главанов (китара), Станислава Христова (бек вокали), Ивайло Звездомиров (бас) и Теодор Янков (барабани).
 
Audio mix & Master: Vintage Music Box
Video: Vintage Music Box

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички