Blaze Оf Sorry: hug or handshake с втори видеоклип


Blaze Оf Sorry: hug or handshake с втори видеоклип

2599

Наскоро дебютиралият музикален проект hug or handshake пусна новия си видеосингъл "Blaze Оf Sorry".

Силно мотивирани и вдъхновени, Антон Георгиев и Петър Трифонов не спират да творят и втората им песен вече е факт. Тя разказва за момчешкото израстване и момента, в който трябва да загърбиш носталгията по детството и изминалите времена.

Името на сингъла донякъде е антипод на класическия образ за закоравял мъжага, но, вместо това, героите са младежи от 21-ви век, несигурни в изборите си. "Това, разбира се, касае само какво бе заложено в името на песента. След това Тони добави своята магия и всичко придоби нова дълбочина и смисъл", разказва Петър, който създава мелодията. Автор на текста е Антон, а за аранжимента, записа и смесването момчетата отново се доверяват на музикалния продуцент Симеон ЛозановMonyx.

Двамата определят звученето на новото си парче като замечтано, дори леко наивно. В песента има китарни и синти звуци, които носят меланхолия и замечтаност, а в същото време - нещо позитивно и танцувално. "Като да ходиш през гората докато вали, а през това време ядеш сладолед и не бързаш за никъде", споделя Петър.

Режисьор и оператор на видеото към "Blaze Оf Sorry" отново е Никола Атанасов, част от handplayed productions. Той снима и клипа към предишния им сингъл "Molten Dreams". Този път усещането е доста по-цветно и пространствено. Има много красиви природни кадри, които се преплитат с различни забавни ситуации. Клипът разказва за две момчета, които чрез инфантилното си поведение отчаяно се опитват да се върнат към детството си, но в един момент истината, че вече не са на 12, ги застига и неизбежно трябва да се сблъскат с реалността.

След позитивните отзиви и успеха на първото парче, момчетата са амбицирани и работят усилено върху дебютния си албум, който трябва да се появи на бял свят най-късно през пролетта на 2021 година.

Снимка: Михаил Мишев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички