Празничен сингъл от Ella Henderson и AJ Mitchell


Празничен сингъл от Ella Henderson и AJ Mitchell

3102

Мултиплатинената вокалистка и автор на песни Ella Henderson се обедини с американския поп феномен AJ Mitchell за песента "Blame It On The Mistletoe".

Слушайте ТУК

Композиран от Ella и продуцента Tre Jean-Marie (Mabel, Joy Crookes, Little Mix), сингълът е заразителен трак за даването на шанс на любовта по време на празничния сезон.

"Писането и реализацията тази песен бяха много забавни и е невероятно, че AJ се намеси в нея! Исках да споделя нещо празнично с феновете си, за да приключим 2020 година. Изпращам много любов на всички в това време и ви пожелавам весели празници", казва британската изпълнителка. AJ споделя: "Не само получавам чорапи за Коледа тази година, но пускам и първия си коледен запис. Толкова съм развълнуван да бъда част от тази невероятна песен с Ella и знам, че ще се появява всяка Коледа".

"Blame It On The Mistletoe" е завършекът на невероятна за Ella година, която, само на 24, вече има No. 1 албум и шест Топ 10 позиции в Обединеното кралство в т. ч. "This Is Real" с Jax Jones и "Take Care Оf You", 2 номинации за награди BRIT, над 716 милиона глобални стрийма.

Тя се превърна в един от най-търсените таланти на ОК – само тази година заради колаборации с фигури като Julia Michaels, Justin Tranter, MNEK, Nathan Dawes, KSI и Roger Sanchez.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички