Мерилин Менсън вампирясва в Калейдоскоп на ужасите


Мерилин Менсън вампирясва в Калейдоскоп на ужасите

2776

Мерилин Менсън ще участва във втория сезон на "Калейдоскоп на ужасите" ("Kaleidoscope Оf Horrors"), чиято премиера е анонсирана за 2021 година в услугата за стрийминг Shudder.

Хорър сериалът ще бъде продуциран от Грег Никотеро, който вече е работил по няколко части на "Evil Dead". Менсън, който има мрачен характер и шокира с черен хумор, със сигурност ще може да демонстрира не само с музикален, но и актьорски талант. Сценарият на епизодите ще бъде базиран на разкази на Стивън Кинг и американски комикси от 50-те години. Освен това жанровете ще бъдат много разнообразни: ужас, трилър, черна комедия, фентъзи. Планирани са шест нови епизода с върколаци, отмъстителни зомбита и грозни чудовища.

Певецът има опит с подобни роли, а самата му визия е допълнителна екстра. Още преди години сп. "Билборд" публикува класация на най-страховитите музиканти на всички времена и челното място в нея зае Мерилин Менсън, известен с предизвикателните си гневни и богохулни текстове, поведение и визия, определяна от мнозина като "болна", и скандално сценично поведение. Той бе поставен на първа позиция заради "страшния" си маниер на пеене, умението да композира мрачна и депресираща музика, да се облича и да се гримира като страшилище, а също и заради видеоклиповете си в стил хорър филми. На втора позиция бе Лейди Гага, популярна с екстравагантните тоалети, които на някои изглеждат стряскащи и отблъскващи. Лейди Гага отстъпва на Менсън само с един процент. Под № 3 читателите на списанието поставиха маскираните членове на американската метъл банда Slipknot, последвани от Принца на мрака Ози Осбърн и бащата на шок рока Алис Купър.

Мерилин Менсън, наричан още The God Of Fuck, е версия 2020-а на гордата титла "американски психар". През 1997-а рокаджията предприема своя марш на скок и в седмото изкуство, дебютирайки в ролята на порно актьор от култовия филм на Дейвид Линч "Изгубената магистрала". На следващата година участва в "Опасна  игра", лента на тогавашната му приятелка Роуз Макгоуън. После изигра травестита Кристина в "Party Monster". Беше заснет в документалната политическа продукция на Майкъл Мур "Гимназията Кълъмбайн", където говори за влиянието на музиката си върху престъпността. През 2004-а го видяхме в "Сърцето лъже за всичко" и озвучи Едгар Сивия в компютърната игра "Зона 51". Появи се като барман в "Rise Оf Тhe Dead" наред с Луси Лиу. Снима се и в шест епизода от финалния 7-и сезон на сериала "Синове на анархията". Негов кумир е Джони Деп, около когото музикантът се навърта от 19-годишна възраст. За да бъде избран за достоен кръстник на дъщеря му Лили-Роуз Деп.

Някои от по-известните  филмови песни на двуметровата индъстриъл метъл легенда са включени в саундтраците към блокбъстърите "Матрицата", "От ада" и "Заразно зло".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички