Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

България търси талант става арена на впечатляващи дарби и умения


България търси талант става арена на впечатляващи дарби и умения

3441

Снимките на седмия сезон на ТВ шоуто "България търси талант" текат с пълна сила - в ново студио, с много видео стени и при строго спазване на всички противоепидемични мерки, информираха от bTV.

Този път участниците в него са развихрили въображението си до нови висини. "Класическите таланти, които сме свикнали да гледаме, са най-малко преобладаващи. Хората са помислили не само за това, какво ще покажат, а и са се постарали да се презентират впечатляващо", сподели Славена Вътова, която е жури и в новия сезон. Според нея тази година впечатление прави и че сред кандидатите за слава има много българи, живеещи в чужбина, които са се завърнали у нас покрай извънредната обстановка. Сред най-ярките участници е българка журналистка, работеща във френския вестик "Фигаро", която буквално "отвява" журито с изпълнението си, както и друг наш сънародник, който се оказва най-голямата джаз звезда в Дубай и Абу Даби. "Имаше номер, в който аз взех участие по желание на презентиращите, и е нещо, което толкова ме разтърси, че съм сигурна, че ще го помня до края на живота си", разказа развълнувано Славена Вътова. Останалите в журито са чаровната Катето Евро, критичният Любен Дилов–син и безкомпромисният Ицо Хазарта.

Срещите с изключителните таланти са в разгара си, а "Мис България" 2006 сподели какви противоепидемични мерки са предприети. Масата на журито вече не е една, а са четири отделни, като има по-голяма дистанция между членовете на селекционната комисия, а на всяка има и златен бутон. "Всички сме с маски, когато не сме пред камера и спазваме всички мерки и дистанция. За радост, това не пречи на доброто настроение на целия екип – ние не спираме да се смеем и забавляваме през цялото време", допълва красавицата. Тя е сигурна, че позитивната енерия и смехът ще завладеят зрителите и през новия сезон и увери, че предстои невероятно шоу.

Междувременно стана ясно, че задаващият се сезон ще срещне повече от 160 даровити изпълнители на различни и неочаквани номера с бляскавото жури. Освен с ДА и с червен бутон, всеки от четиримата разполага и с по един златен бутон. От продукционния екип издадоха, че още в първия снимачен ден е ударен първият златен бутон, с което един от талантите е изпратен директно на финалите.

Шоуто си има и ново бляскаво студио, с много повече видеостени. За един от най-важните и задължителни елементи - доброто настроение и смеха в залата, ще се погрижи тандемът водещи – Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Въпреки пандемията и строгите мерки при организацията и заснемането на епизодите тази година броят на кандидатите за участие е сериозен, а желаещите да блеснат с таланта си пред цяла България и да спечелят наградата от 50 000 лева са от всички краища на страната. Първият етап от кастинга беше проведен на живо и онлайн, което даде възможност на повече кандидати от различни точки на света да се включат в шоуто. Сред претендентите, повече от друг път, има много българи от чужбина, както и от страни като Япония, Бразилия, Испания, Италия, Молдова, Украйна, Сърбия, Израел и много други.

В новия сезон на "България търси талант" от сцената ще ни забавляват уникални фокусници, акробати, гимнастици, танцьори и всякакви колоритни персонажи, а със забележителни номера ще се включат не само талантливи хора, но и "талантливи" животни. Феновете на предаването ще станат свидетели на изпълнения, които граничат с абсурда и дори със скандала, ще има eкстремни номера, ще се изявят и много надарени деца.

"България търси талант" ще зарадва аудиторията в ефир и на всички онлайн платформи на bTV Media Group през пролетния телевизионен сезон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички