359 Hip-Hop Awards 2021 обявиха Топ 5 във всички категории


359 Hip-Hop Awards 2021 обявиха Топ 5 във всички категории

3119

Заради пандемията, 2020 година беше трудна и за хип-хоп сцената.

Артистите имаха малко клубни участия, а обявени турнета и концерти отпаднаха. По-смелите изнесоха и първите онлайн концерти, които се радваха на голям успех сред феновете. Въпреки всичко най-големият сайт за хип-хоп култура и онлайн телевизия 359hiphop.com обяви своите номинации, и дори в по-късен месец ще проведе и традиционните български хип-хоп награди 359 Awards. Независимо от трудната година, тя показа, че ъндърграунд сцената е по-жива от всякога. За това и за 2020 година сме много радостни да отбележим и две нови цели категории МС жена и R&B артист мъж, в които има пълни 5 номинации. Изключително силни и хип-хоп колаборации се появиха с много добри рими и послания, отчитат организаторите.

Всички фенове могат да гласуват за своите фаворити в сайта на 359awards.com.

Топ 5 за 9-ите годишни хип-хоп награди са селектирани на база официалната годишна класация "БГ Топ 10" на www.359hiphop.com, която зрителите гледаха и в онлайн телевизията на сайта. И тази година няма да има есемес гласуване. Фенове могат да гласуват за своите любими артисти или проекти напълно безплатно в сайта на наградите.

Правила за oнлайн гласуване на 359 Hip-Hop Awards 2021

В секция гласуване в официалния сайт на събитието www.359awards.com са публикувани различните категории номинации Топ 5 артисти или проекти в онлайн формата за гласуване.   Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същ доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

Може да гласувате през официалния сайт на наградите – www.359awards.com в бутон гласуване: https://www.359awards.com/glasuvane/

Онлайн гласуването ще затвори една седмица преди официалната дата на провеждане на събитието, която предстои да бъде обявена при първа възможност, предвид пандемичната обстановка в страната.

Пожелаваме успех на всички номинирани артисти и ви очакваме на гала церемонията по връчване на 9-те годишни хип-хоп награди, която със сигурност ще се проведе  в зала EFE Hotel Marinela. И тази година  водещи на церемонията по връчването на статуетките са  емблематичните Wosh MC и  Yoko от The Тop Stoppers, а артистите, които са подготвили специални пърформънси, ще ви изненадат на макс.  Очаквайте скоро и цялата програма на най-голямото събитие за хип-хоп култура през годините, както и кога и къде  ще стартира и продажбата на билети, оповестиха организаторите.

Всичко - на: 359awards.com, 359hiphop.com и във Фейсбук и Инстаграм.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички