Вече като квартет, Innerglow работят по дебютния си албум


Вече като квартет, Innerglow работят по дебютния си албум

2749

В месеците на карантина, българската поп-рок група Innerglow работи усилено по дебютния си албум, чиято премиера се очаква през пролетта.

Многообещаващата формация отвори нова страница в историята си с парчето "Start Over" и със стилното видео към него. С вдъхновяваща мелодия и танцувален ритъм, песента смесва обичайните инди и алтърнатив влияния на групата с модерен електронeн денс. Песента е и първи сингъл от предстоящия дебют.

Видеото е създадено от Electricity Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които бандата работи и по клиповете към "Chained In Love", "So Long" и "Little Magnets". "Start Over" впечатлява със страхотна визия и приятно женско присъствие в лицето на красавиците от балет New Rules. Също така, момчетата от Innerglow вече са четирима след като към Тодор Ковачев (вокали и кийборд), Матей Христосков (ударни) и Петър Желев (китара) се присъедини и Христо Михалков на бас. Бандата успя да се наложи на българската музикална сцена със своя специфичен стил, повлиян от най-модерните образци в поп и рок музиката.

Момчетата залагат изцяло на авторска музика на английски език и се отличават със специфични, мелодични и емоционални вокали.

Бандата е част от лейбъла Homeovoxmusic на Жоро от Остава.

Innerglow във Фейсбук: https://www.facebook.com/InnerglowBand/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички