Брус Спрингстийн на съд, карал кола пиян


Брус Спрингстийн на съд, карал кола пиян

2603

Брус Спрингстийн е изправен пред съдебен процес, след като бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние в родния си щат Ню Джърси в края на миналата година.

Длъжностни лица от Националната служба за парковете (NPS) потвърдиха пред "Дейли Мейл", че 71-годишният рокаджия е бил арестуван в Националната зона за отдих Gateway в Санди Хук, Ню Джърси, на 14 ноември 2020 година.

Спрингстийн е обвинен в шофиране в нетрезво състояние, безразсъдно управление на автомобила и консумация на алкохол в затворена зона.

Рок легендата "сътрудничи през целия процес", подчерта Бренда Линг, говорителка на NPS. Според популярния сайт TMZ това е първият известен арест на Спрингстийн за такова провинение. Певецът трябва да се яви в съда през следващите седмици. Конкретна дата на процеса обаче не е оповестена.

Вестта за ареста идва след различен старт на годината, след като музикантът взе участие в реклама на Джип за Super Bowl - ежегодната най-важна среща в американския футбол,  излъчена в неделя. Двуминутната реклама The Middle показва Брус, шофиращ в Ливан, Канзас, близо до географския център на страната, с Jeep CJ-5 от 1980 г. и призоваващ за единство. Според дългогодишния мениджър на легендата Джон Ландау, решението му да участва в рекламата е "спонтанно". По-рано този месец Спрингстийн се представи с изпълнение на инаугурацията на Джо Байдън на "Land Оf Hope Аnd Dreams" в "Линкълн Мемориъл". Брус откри събитието "Празнуваща Америка", организирано от Том Ханкс.

Музикантът не възнамерява да възобнови турнетата си преди 2022 година, но за сметка на това е подготвил сюрприз за почитателите си през настоящата. Засега той го пази в тайна. Популярният американски изпълнител се оплака, че пандемията е объркала много от неговите планове. Но всички ще трябва да се съобразяваме с ограниченията ѝ, защото тя се оказа много коварна, казва иконичният рокаджия, цитиран от "Контактмюзик".

Новият - 20-ти студиен албум, на Спрингстийн "Letter To You" постигна световен успех и дебютира под #1 в 11 държави, сред които Австралия, Великобритания, Нова Зеландия, Италия и Швейцария.

Брус Фредерик Джоузеф Спрингстийн, наричан още Боса, е носител на редица престижни награди, сред които "Грами", "Златен глобус" и "Оскар". Той е продал над 65 милиона копия от албумите си в САЩ и 120 милиона по целия свят. Музикантът е известен и с подкрепата си за различни благотворителни каузи. Обявен е за Личност на 2013 година според фондацията на американската Национална звукозаписна академия "МюзиКеърс" за изключителни постижения в музиката и благотворителните дейности.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички