Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

MTV завъртя Prison на Fabrizio Parisi и The Editor с Графа


MTV завъртя Prison на Fabrizio Parisi и The Editor с Графа

2511

Продуцентите Fabrizio Parisi и The Editor отправиха ново предизвикателство към музикалните фенове с изненадваща колаборация с Владимир АмповГрафа.

Един от най-утвърдените артисти в България е гост-изпълнител в сингъла "Prison". Няколко дни след неговата премиера у нас, той се нареди сред най-излъчваните песни в националния ефир. Този факт, в комбинация с актуалното поп хаус звучене бяха оценени от Сlub MTV и музикалният телевизионен гигант я включи в плейлистите си за територияте на Европа.

Покорили българския еърплей многократно с траковете си, озвучили Ибиса, както и клубове и радиа от САЩ до Австралия и от Индия до Перу, двигателите на лейбъла за електронна музика Fa & Mi Music, само преди няколко месеца бяха поканени да създадат ремикс на сингъла на Графа "Фалшиви струни". Скоро след това се ражда идея за нов проект, но този път поканата е отправена от Fabrizio Parisi и The Editor към Графа под формата на музикална идея за нов трак. Певецът приема предизвикателството, създава текста с Борис Чеширков и Валентина Александрова и измисля вокалната линия.

"Непрекъснато разширяваме границите си, а с това и изпълнителите, които каним в нашите проекти. Логично, когато създадохме този поп хаус трак да потърсим и поканим някой наистина ярък. А кой би бил по-подходящ от Графа?", казват Fabrizio Parisi и The Editor за партьнорстовото си с Графа, а той допълва – "Хаус музиката е близо до мен, повечето ми песни имат ремикси. "Prison" е първият проект, в който участвам и е мислен изцяло в този стил. От години не бях пял на английски и това се оказа интересно предизвикателство".

Режисьор на стилното видео е Никола Атанасов, а в главната роля е Виктория Ганчева. Компаниите "Монте Мюзик" и Fa & Mi Music са продуценти на "Prison".

Наскоро излезе и клубната версия на "Prison", която стана част от важни платформи за хаус музиката - Beatport, Traxsource и Soundcloud. Тракът влезе и в сетовете на диджеи, известни на световната сцена. От "Монте Мюзик" и Fa & Mi Music съобщават, че са изключително щастливи от успеха на общия им проект и това ги мотивира да продължат усилията си да популяризират българската музика извън пределите на страната.

Сингълът е достъпен в дигиталните музикални магазини на: http://backl.ink/143639382, а клипът - в канала на "Монте Мюзик" в YouTube (http://youtu.be/cswUf2OukbI).
.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички