Лейди Гага с тотално променен имидж за убийцата Гучи


Лейди Гага с тотално променен имидж за убийцата Гучи

2263

Мегапопулярната певица и актриса Лейди Гага наскоро беше заснета по улиците на Рим в неузнаваем вид.

Освен че е сменила цвета на косата си и вече е брюнетка, звездата се разходи по улиците на италианската столица с леопардова рокля и високи токчета. В последната си публична изява на инаугурацията на Джо Байдън тя беше платинено руса, а сега е с тъмнокестенява коса и напомня на Али, главната героиня от филма "Роди се звезда", в който тя показа изключителен актьорски талант. Само преди няколко месеца пък актрисата имаше розова коса.

Известна с екстравагантните си модни комбинации, Гага носеше елегантна широка рокля с леопардов принт и слънчеви очила в Рим и само малцина можеха да я разпознаят. Тя  е в Италия, за да снима филма "Gucci". Режисьор е Ридли Скот, а водещите роли са поверени на Робърт де Ниро, Джаред Лето, Ал Пачино и Адам Драйвър.

Както MySound.bg вече писа, певицата ще се превъплъти в Патриша Реджани, бившата съпруга на Маурицио Гучи, италианския моден магнат, създател на марката "Гучи". Тя е вкарана в затвора за наемане на убиец, който да ликвидира бившия ѝ съпруг. Реджани е осъдена на 29 години и излежава 18 от тях.  Маурицио Гучи – внук на основателя на модната империя "Гучо Гучи", е застрелян от наемен убиец пред офиса си в Милано на 27 март 1995-а. Патриша има две дъщери от него, но въпреки това е изоставена заради друга жена. Децата ѝ се отдръпват от нея, а по време на сензационния съдебен процес е нарочена от медиите за жестока и пресметлива "черна вдовица". Междувременно Патриция Реджани претърпява операция от мозъчен тумор. В основата на сценария е книгата на Сара Гей Фордън "Домът на Гучи: сензационна история за убийство, лудост, блясък и алчност".

Според мълвата Лейди Гага ще получи над $ 10 милиона хонорар за ролята си.  

Колаж: "Върайъти"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички