Проблеми със закона отприщиха Джони Деп да композира


Проблеми със закона отприщиха Джони Деп да композира

2792

Джони Деп даде на съд британския вестник "Сън" миналата година за твърденията, че е побойник на жени заради обвиненията на бившата му съпруга Амбър Хърд.

Звездата от "Карибски пирати" обаче загуби делото и Апелативният съд в Лондон му отказа правото да обжалва решение на съдия от Върховния съд. Така беше отхвърлен искът му за клевета срещу вестник "Сън" и неговия шеф Дан Уотън. През април 2018 година Уотън написа статия, в която твърди, че Деп е биел Амбър Хърд. Американската кинолегенда тръгна да съди собствениците на изданието и автора на статията, твърдейки, че погрешно го представят като виновен в домашно насилие.

Алис Купър, приятел на Деп и член на неговата група Hollywood Vampires, разкри, че актьорът е канализирал чувствата си през целия процес, композирайки за супербандата.

"Знам, че Джони писа много миналата година, когато всичко това се случваше с него - сподели именитият рокаджия пред "Дейли Бийст" - Случващото се не му попречи да се прибира вкъщи и да пише. Всъщност то вероятно е помогнало. Очаквам няколко интересни песни". Деп, който е завел отделен иск за клевета в Съединените щати, където очаква процес, не иска драмите в личния му живот да пречат на работата на групата и е готов да се върне към турнетата.

Както MySound.bg съобщи своевременно, пренасроченото първо шоу на Hollywood Vampires в България трябва да се състои в столичната зала "Арена Армеец" на 1 септември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички