EXIT ни идва на крака с фестивала Sunland


EXIT ни идва на крака с фестивала Sunland

3346

Зашеметяващият плаж "Перла" край Приморско ще се превърне в най-горещата точка по родното Черноморие от 29 до 31 юли.

На четирите сцени, през трите дни, ще стъпят над 50 изпълнители. Сред първите обявени участници са едно от най-важните имена на световната електронна сцена Nina Kraviz, авторите на популярни по цял свят хитове – френското електронно дуо Ofenbach и една от най-популярните банди в алтернативния рок S.A.R.S. След фестивали в Черна гора, Румъния, Хърватия, Босна и Херцеговина и Грузия, България става част от звездното фестивално семейство на EXIT със Sunland.

Nina Kraviz e абсолютен лидер в съвременната електронна сцена със своята отдаденост и безкомпромисно отношение, любопитството да открива нови форми на музиката, желанието да се учи, но и да бъде лидер. Тя има безброй отличия, едно от които е диджей на годината на култовото списание Mixmag. Зъболекар по професия, Нина още от малка се ориентира към музиката, а днес тя е един от топ диджеите, които радват многохилядни почитатели на фестивали като Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings и DEMF.

Над 1 милиард стрийма и 350 милиона гледания в YouTube. Toва са числата, които най-добре описват парижкото денс дуо Ofenbach (Dorian & César). След издаването на песните "Around Тhe Fire" и "You Don't Know Me", те получават подкрепа от артисти, сред които грандовете Robin Schulz и Tiësto. Известни са още с ремиксите на парчета на Bob Sinclar, Hyphen Hyphen и James Bay. Имат над 250 участия с три европейски турнета, две американски и едно в Азия. Време е и за дебюта им на българската сцена.

Sveže Amputirana Ruka Satrijanija, позната още като S.A.R.S., е сръбска алтернативна рок банда от Белград. Представяйки комбинация от поп рок, реге, блус, джаз и хип- хоп с етно елементи от Сърбия, формацията е една от водещите на така наречената "нова сръбска сцена". Колоритите са познати са българската публика със своя взривоопасен микс и огромна енергия на сцената. Песента им "Перспектива" е тотален хит сред феновете вече почти десетилетие.

Специални фестивални участия и завръщания на музикалната сцена очакваме от Руши, Остава, ПИФ, Анимационерите, Ревю, Жлъч/Григовор /Гена, Керана и космонавтите, както и много други, които предстои да бъдат обявени. Ще видим на живо още No More Many More, Jin Monic, Спални места и други млади банди.

Сред героите на диджейската сцена са The Foreigners, Shosho, LQ, Zimone, Boyan, Crash, Kickon, Ihou, Cass, Stephane Love, Fozzie, Feel.

Организатор от българска страна е компанията "Баштаг" - хората, които седят зад легендарния "Баш бар", едно от най-емблематичните места на Черноморието през последните няколко години. Компанията продължава своето развитие с продуцирането и организацията на фестивала.

Партньор на фестивала в България е Световната здравна организация, UNICEF и Европейската комисия в България като част от кампанията "Прегърни живота", която има за цел да насърчи ваксинирането срещу COVID-19.

Билетите се разпродават бързо.

Повече информация на https://sunlandfestival.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички