Допълнителни билети за концерта на Фондацията в София на 13 юли


Допълнителни билети за концерта на Фондацията в София на 13 юли

3009

Поради големия интерес към концерта на Фондацията в столичния парк на "Военна академия" от 20.30 часа този вторник, 13 юли, в продажба са пуснати допълнителна бройка билети.

Пропуските  са от всички ценови категории (от 25 до 45 лв., според мястото) и се продават в системата на Ticketportal.bg и техните партньори – бензиностанции OMV, Office1Superstore, Билетен център НДК, билетна каса на зала "Арена Армеец", книжарници Booktrading. Супрегрупата ще представи за първи път в София новия си проект "Големите БГ рок гласове". Както MySound.bg вече съобщи, гост-вокалисти ще бъдат Звезди от Ахат, Наско от Б.Т.Р. и Славин Славчев. Те, заедно с водещите вокали на Дoни и Кирил Маричков от Фондацията, обещават страхотна колаборация между гласове и чудесно, приятелско настроение. Блендите им ще подчертаят още повече красотата на песните в сетлиста, който включва едни от най-любимите, емблематични и неостаряващи български парчета. Публиката ще се наслади на "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", "Пак ще се прегърнем", "Страхотен ден" и още много други все така актуални и днес български хитове.

Събитието е част от лятното турне на Фондацията, a Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански споделят, че нямат търпение да се срещнат с феновете си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички