Концертът на Девин Таунзънд в София се отлага


Концертът на Девин Таунзънд в София се отлага

2792

Концертът на Девин Таунзънд в София отново е отложен - този път за 2022 година, известиха организаторите "Тангра Мега Рок".

Както MySound.bg писа, шоуто в клуб Mixtape вече беше преместено веднъж във времето, след установяването на мерките срещу Ковид-19, обхванали планетата през пролетта на миналата година.

Сега става ясно, че и новата дата е напълно невъзможна и изобщо цялата поредица концерти на Девин в Европа през юни се отлагат за догодина.   

Точната дата на шоуто в София предстои да бъде обявена.

Всички билети за нея ще важат без допълнителна заверка. Междувременно, в случай, че това не е удобно за вас, може да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и www.EpayGo.bg и да получите парите си обратно.

ВАЖНО - за закупените билети от системата на EpayGo и EasyPay:

1. Закупени онлайн билети се възстановяват по банковата карта, от която е направено плащането, САМО при заявка от платеца, като е необходимо да се посочи имейла, с който е извършено плащането на office@epaygo.bg

2. Закупени на каса билети се възстановяват САМО на касата, на която е извършено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод.  

Снимка: TimeToRock

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички