Intelligent Music Project и Ronnie Romero с мегашоу в Пловдив


Intelligent Music Project и Ronnie Romero с мегашоу в Пловдив

3341

Intelligent Music Project и Ronnie Romero се завръщат в Пловдив, за да закрият летния си концертен сезон в Античния театър от 19.30 ч. на 25 септември.

След като откриха своето лятно турне през май именно в града под тепетата, едни от най-любимите български музиканти, предвождани от звездата на Rainbow - Рони Ромеро, се готвят още веднъж да разтресат най-стария град в Европа с добре познатия си безкомпромисен звук и качествен рок.

Организаторите са категорични, че нито за момент не са се съмнявали, че Пловдив е градът, в който трябва да закрият своята лятна обиколка.

"Публиката в Пловдив определено предразполага музикантите да дават най-доброто от себе си. Никога няма да забравим миналогодишния концерт на групата в Античния театър и дори в няколко видеоклипа използвахме кадри именно от него. Това древно място е с невероятна атмосфера! Открихме летния концертен сезон в Пловдив и усещаме, че именно там трябва да го закрием! Очакваме ви!", сподели създателят и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

"Заредени сме с още повече енергия след успешното турне в края на май. Във всички градове, в които свирихме, видяхме една публика, която истински се наслаждаваше на музиката ни, на това, което виждат на сцената, на Рони, който постоянно се шегуваше и вдигаше хората на крака не само с бързите, но и с бавните песни. Ще изсвирим някои неща, които до момента не сме изпълнявали, също и някои от тези, които пропуснахме на последните концерти", коментира и китаристът на групата Бисер Иванов.

Както MySound.bg нееднократно писа, през месец май Intelligent Music Project реализира 4 страхотни концерта в най-големите български градове – София, Пловдив, Варна и Бургас, a през юни и в Солун. Специални гости тогава бяха легендарният барабанист на Блек Сабат и Рейнбоу Боби Рондинели, както и вокалистът на Назарет Карл Сентънс.

Билети - в мрежата на Eventim https://bit.ly/3dSibEB и Grabo.bg - https://bit.ly/36xFgbE.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички