Светлана от Sevi с ново лятно видео


Светлана от Sevi с ново лятно видео

3137

Фронтдамата на Sevi анонсира премиера на първи сингъл от следващ солов албум.

Песента носи заглавието "Memories" и ще бъде представена на с концерт на сцената на Sofia Summer Fest на 16 август.

https://www.facebook.com/events/3002970060026847

"Мисля че това лято имаме нужда от много цветове и силни емоции и вярвам, че "Memories" ще подари именно това на феновете. Заедно с колегите от бенда ще се опитаме да пренесем усещането за море, лято и романтика на сцената на фестивала. Сигурна съм, че заедно с публиката ще успеем да "избягаме на безлюден остров", където всичко е възможно и мечтите се сбъдват".

Видеото към новата песен е заснето на остров Света Анастасия, където Светлана и бенд изнесоха концерт преди броени дни. В клипа ще бъдат включени кадри и от живото изпълнение на "Memories" на сцената на острова. Музикантите прекараха три дни в снимки на магичното място и обещават много емоционално и въздействащо видео.

2020-та година се оказа много ползотворна за Светлана Близнакова като солов артист, а и за цялата банда Sevi. Само преди няколко месеца групата представи ново видео ("Dark Knight") от предстоящия четвърти албум. До края на годината се очаква да излезе и видеосингълът "Drowning" - колаборация с американската звезда Johnny Gioeli,  както и съвместното им участие в София.

В летните месеци Sevi ще стане част и от програмата на няколко фестивала в страната - в края на юли и август, съответно в градовете Бяла, Хасково, Българево и Севлиево.

Както MySound.bg нееднократно писа, не по-малко активна беше вокалистката и в соловите си изяви. През май месец тя пусна официално ново видео към песента "Jaded", която вече е с нов аранжимент. Малко преди премиерата на "Memories" в София, Близнакова ще изнесе акустични гигове в Стара Загора, Варна и на сцената в замъка Равадиново.

Концертът на 16 август започва в 20.00 ч., а Светлана ще бъде в компанията на Мартин Профиров (P.I.F.), Рали Велинов (Sevi), Александър Кирилов (Sevi) и Милена Генева (Вокализирай това).

Билети - на място в деня на концерта и от касите на Eventim.

https://www.eventim.bg/bg/bileti/svetlana-bliznakova-sevi-memories-sofiya-sofia-summer-fest-1242129/performance.html

https://www.facebook.com/sofiasummerfest

Снимка: Георги Спиров

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички