Светлана Близнакова извая ярки спомени с премиерата на Memories


Светлана Близнакова извая ярки спомени с премиерата на Memories

2642

Седмицата на Sofia Summer Fest започна пъстро с премиерата на новото видео от соловия проект на вокалистката на Sevi Светлана Близнакова.

Цветове, шалове, емоция, усещане за оригинален Boho Style и полъх на море съпътстваха почти двучасовия концерт, който певицата изнесе в компанията на Мартин Профиров, Рали Велинов, Александър Кирилов и Милена Генева в подкрепа на новото парче "Memories".

За финал бе представено и официалното видео към него, което подобаващо завърши морския пейзаж в унисон с шезлонгите, предвидени за публиката от организаторите на фестивала. Заснет на остров Света Анастасия от режисьора Георги Спиров, клипът пренесе публиката на магично място, където спомените са живи и където винаги можем да избягаме за утеха и приятелска подкрепа.
 
Аудиообработката е дело на Симеон Славчев, който миксира и целия дебютен албум на Светлана "Tomorrow" (2020). "Memories" вече може да бъде видяна и чута в интернет, а фронтдамата на Sevi загатва, че работи по следващ солов албум. Дебютният ѝ диск "Tomorrow" пожъна голям успех и вече се разпространява в цяла Европа от италианския лейбъл IRD International Records.

Междувременно певицата не спира и с изявите с бандата и съвсем скоро ще можем да видим Sevi на няколко фестивала в страната. Музикантите работят и по следващ албум, който ще е № 4 в историята на бандата.

Видео на "Memories": https://www.youtube.com/watch?v=Iim24fmO-Fs

Снимка: Георги Сивилов (8th Colour)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички