Jeremy? с концерт на световното EXPO 2020 в Дубай


Jeremy? с концерт на световното EXPO 2020 в Дубай

3032

Eдна от най-добрите и обичани български инди рок банди – Jeremy?, получи специална покана да свири в първия музикален Expo Beats Festival в рамките на най-актуалното събитие в света - EXPO 2020 в Дубай.

Изложението се провежеда от 1 септември 2021 г. до 31 март 2022 година, разположено върху близо 5 000 декара площ. Участва 192 държави от цял свят. По време на световното EXPO, в продължение на шест месеца ще се проведат шест отделни впечатляващи музикални събития, а в първото от тях  - World Beats Festival, (7-9 октомври) ще свирят и нашите момчета. Те ще са единствената банда от България, която ще се включи изобщо в музикалните фестивали на EXPO-то. Концертът на Jeremy? ще е на най-голямата сцена – Jubilee Stage. Гигът им ще е с продължителност един час, а в едно от парчетата, които ще изпълнят ("Just Like The Rolling Stones") на сцената ще стъпят и танцьори под специалната хореография на известния британски хореограф Danny Lee.

ЕXPO 2020Дубай е първото, което се организира в страна от Близкия изток. Темата на изданието е "Свързвайки умовете, създаваме бъдещето". В бляскавата церемония по отриването му преди броени дни се изявиха изпълнители от Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия, както и световноизвестните Андреа Бочели, Ели Гулдинг и китайският пианист Ланг Ланг. Родните музиканти са изключително щастливи да бъдат част от толкова престижно и грандиозно световно събитие и с пълни сили се готвят да забият там на 9 октомври.

Това лятото родните алтернативисти изнесоха редица концерти в България и пуснаха силно провокативно парче и видео към него - "Day Job". Режисьор на клипа е Жоро Манов, а оператор -  Крум Родригес. Фронтменът на бандата Ерсин Мустафов сподели с вълнение, че фокусът през последните месеци е бил изцяло върху събитията на живо, но с момчетата вече са готови с избора на парчета за третия албум и съвсем скоро се надяват той да бъде факт. Снимка: Драгомир Димчев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички