Местят концерта на Fleshgod Apocalypse и Ex Deo, но ще се състои


Местят концерта на Fleshgod Apocalypse и Ex Deo, но ще се състои

2310

BGTSC съобщава: Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 и постоянно лошата епидемиологична ситуация, концертът на Fleshgod Apocalypse, Ex Deo, Irony Of Faith и Chaoseum се отлага за 2022 година.

Всички закупени до момента билети ще важат без презаверка.

Новата дата в София е 21 октомври 2022 година, отново клуб Mixtape 5 от 19.00 часа.

Билети се продават онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, билетна каса на Eventim на ул. "6-ти септември" № 58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента билетите са на цени от 35 лева. В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по-скъпо с няколко лева.

Парите за билетите на събития, организирани от BGTSC, стоят при билеторазпространителите и не се третират като печалба или използват за оборотни средства.  Ако новата дата не е удобна, от 15 октомври 2021 до края на тази година започва да тече следната процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени от партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от касата на "Кантус Фирмус" в зала "България", "Стефани Реклама" - Русе (билетен център "Ани"), "Смарт Медия Тийм" (Седмицата - Русе) и "Мюзик център" - Пловдив се връщат на адрес София, ул. "6-ти септември" № 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на "Ивентим БГ":

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на "Ивентим БГ" - София, ул. "6-ти септември" № 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. Билети, закупени с опция print@home и eticket, се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" № 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30 декември 2021 година.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички