Джеймс Бонд е в зала България на 24 октомври


Джеймс Бонд е в зала България на 24 октомври

2551

В разгара на Бонд-манията, когато светът следи с интерес развръзката на последната част от култовата поредица, наречена "Смъртта може да почака", Софийската филхармония кани на концерт с емблематични парчета от филмите за Агент 007.

Събитието ще припомни някои от най-хубавите музикални моменти от тях в зала "България" от 19.00 ч. на 24 октомври. Ще прозвучат хитови сингли, сред които "Diamonds Are Forever", "The World Is Not Enough", "Golden Eye" и "Skyfall", оркестрирани специално за Софийската филхармония, и няколко симфонични сюити, както и оригиналната тема на Бонд, написана от композитора Монти Норман за "Доктор Но" (първия филм от поредицата) и добила световна популярност още тогава. На сцената отново ще се качат Милица Гладнишка, Криста, Рут Колева, Боби Косатката/ Der Hunds и Тангра, Ягода Тренева и Живко Станев. За още по-автентичния звук се грижи и бандата в състав: Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – барабани, Светослав (Козмо) Неделчев – бас и Филип Александров – клавишни.

Независимо дали сте фанатичен фен на филмите или любител на хубавата музика, James Bond Live In Concert ще ви пренесе в стилната атмосфера на холивудския блокбъстър. Потопете се в магията на музиката в една изцяло тематична вечер с много стил и музикални шедьоври както от класическите, така и от най-новите филми за Бонд. Джеймс Бонд, приканиха организаторите.

Билети – на касата в зала "България" и в "Ивентим".  Във връзка със Заповед РД-01-856/ 19.10.2021 на Министъра на здравеопазването, че достъпът до концертите в зала "България" ще става само с валиден "зелен сертификат",   съобщиха от Софийската филхармония


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички