Откраднаха телефона на Нора от Мюзик Айдъл


Откраднаха телефона на Нора от Мюзик Айдъл

6512

Откраднаха телефона на Нора от "Мюзик Айдъл" 2.

В момента финалистката използва наградата си от спонсора на музикалното риалити, за да се свързва с приятели и колеги.

Нора Караиванова, останала на второ място в конкурса на bTV, разказа пред MySound.bg историята на кражбата на личния й джиесем.

Тя се е случила преди месец, когато "Мюзик Айдъл" 2 беше още в разгара си. Заедно със свои колеги, Нора взе участие в 40-тата годишнина на катедрата “Поп и джаз изкуство” към Националната Музикална АкадемияПанчо Владигеров”, която се проведе в зала "България" в София.

В рамките на своето изпълнение, айдълката и нейни колеги са оставили личния си багаж в съблекалнята на залата и минути по-късно вече са липсвали 4 джиесема.

В момента Нора трескаво събира ценните номера, които е загубила от старата джаджа, в новия модел телефон, който й подариха като финалист в шоуто. "Не ме е яд заради апарата. Той телефонът беше готин все пак... Обаче номерата вътре ми бяха супер важни. Бяха на хора, които не са кои и да е", обясни айдълката.

Подробен разговор с Нора за всичко свързано с "Мюзик Айдъл" 2, плановете на певицата и личната й гледна точка за бъдещето и от тук нататък, очаквайте скоро в секция "Интервюта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички