40 български музиканти в памет на Майкъл Джексън


40 български музиканти в памет на Майкъл Джексън

6427

Елитът на модерната българската музика също ще отдаде своя реверанс към покойния Майкъл Джексън (Michael Jackson).

Събитието, в което ще вземат участие 40 артисти, е обявено от 22 ч. в "Sovia Live Club" на 31 юли. Вход безплатен.

Сред участниците са Мария Илиева, Роберта, Те - с Преслава Пейчева, Митко Кърнев и Краси ще отчетат D2, Камелия Тодорова, Силует, Тони, Ани Лозанова, Дани Милев, вихрената брас секция - Михайл Йосифов и Велислав Стоянов, басистите Веселин Веселинов-Еко и Стефан Маринов, Наско Попов - ударни, перкусии и много, много други.

Б.Т.Р. са отклонили участието, тъй катопо същото време ще се изявят на конкурса "Бургас и морето" 2009. Очаква се известни лица от "Мюзик Айдъл" също да се включат в хепънинга.

В основата на събитието е Владо, известен като първия вокалист на Сафо. В момента той се подвизава в две други формации - Владо & Ко. едната, а рокясва в Ейнджъл Скай.

"Замислили сме го наистина мащабно - точно като за Краля на попа. 25 парчета на Майкъл са в програмата, 23 от които - тотални хитове. Освен групите поотделно, ще има и достатъчно изпълнения, в които едва ли не всеки ще свири с всеки от останалите групи. Многогласни песни като ""Heal The World" или "We Are The World" например ще бъдат направени от няколко вокалисти заедно. Има такива, на които пеят между трима и петима от участниците", съобщи за "MySound.bg" Владимир.

Самият той ще излезе в компанията на Стефан Цеков - барабани, Юри Божинов - бас, Дарин Василев - китара и DJ Борчето, който ще пуска на афтърпартито. Наско пък се е погрижил за мултимедийната част на шоуто.

"Изнамерил е редки видеа, концертни кадри и снимки на Джако, сам е направил различни колажи - авторска работа, така че да си припомним цялата история на Майкъл възможно най-детайлно", поясни Владо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички