Култур Шок отново в България!


Култур Шок отново в България!

6312

Култур Шок (Kultur Shock) пристигат отново за шоу у нас.

Концертът на бандата е от 19 ч. в столичния клуб "Блу Бокс" на 1 декември, обявиха организаторите "Тангра Мега Рок".

Мултинационалният проект ще престави новия си, четвърти студиен албум - "Integration", чиято официална премиера предстои през септември.

Освен песни от него, на концерта в София Култур Шок ще изпълнят и любими хитове като "Mastika", "Tutti-Fruti", "Tango", "God Is Busy" и т.н., довериха от екипа на организаторите.
 

Лудата банда от Сиатъл, щат Вашингтон, ще удари пак със своя саунд, чиято запазена марка е взривоопасна смес от пънк, фолк, метъл и балкански огън. Групарите предриемат супермащабно турне в Европа – от 43 концертни дати тази есен, за да представят "Integration".

Дискът e най-сериозната им досега творба, сочат спецоветете. Той е продуциран от Джак Ендино – живата легенда на сиатълската сцена, оставил почерк в исторически албуми на Нирвана (Nirvana), Саундгардън (Soundgarden) и Мъдхъни (Mudhoney).

Култур Шок записаха първата си изява в България (1 декември 2006) и я издадоха официално като концертен албум. По изрично настояване на групата цените на билетите за сегашното шоу в Cофия са максимално ниски – 25 лева в предварителна продажба. В деня на събитието входът ще струва 35 лв.


Билетите ще бъдат пуснати утре - сряда, 22 юли, в мрежите на "Eventim.bg" и "Ticketstream.bg" в цялата страна.

Не се ослушвайте, а се снабдете с пропуски за купона отдалеч, тъй като максималният капацитет на помещението е 800, препоръчаха от "Тангра Мега Рок".

Скоро ще бъде анонсиран и българският съпорт.
 
Групата е създадена през 1996 като сбирщина от балкански субекти от Босна, Хърватия, Сърбия и България, плюс местни американски интелектуалци. В центъра е нашето момче - Валери Кьосовски, който е брат на Оги Кьосовски – барабанист на Контрол.

Открива ги басистът на НирванаКрист Новоселич, който чрез посредничеството на пънк иконата Джело Биафра (Dead Kennedys) ги свързва с басиста на Фейт Ноу Мор (Faith No More)Били Гулд. Той има собствена звукозаписна фирма – "KoolArrow Records", за която продуцира и издава поредица албуми на групата.  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички