Фамилия Тоника с концерт за юбилея на Гого


Фамилия Тоника с концерт за юбилея на Гого

8308

Фамилия Тоника ще чества 60-годишнината на един от основателите си – Георги Найденов-Гого, с грандиозен концерт в Бургас.

Изпълнителите от любимата група на няколко поколения българи са подготвили куп изненади за юбиляра. Част от тях ще бъдат разкрити  в Летния театър там на 6 август, когато ще се състои празничният рецитал.
 
Няколко дни по-рано, на 29 юли, но във Варна, пък Фамилия Тоника ще направят генерална репетиция за голямото тържество с друга такава изява в Летния театър в града.

"Искаме концерта за Гого да бъде в по-шеговит вариант. Приготвили сме му две песнички с повече сатира. Той е добър човек и със страхотно чувство за хумор. Каквото и да му поднесем, ще се изкефи. Ние това търсим - хубавите емоции извън сцената. Стига са ни събирали и разделяли", сподели другият мъжки вокал в бандата - Драгомир Димитров, пуснал котва в бащината къща на жена си в Несебър за цяло лято.

Юбилейното шоу ще премине под традиционния наслов за летните морски изяви на Фамилията – „Тоника и приятели”. За да го поздравят, на сцената ще се качат още няколко емблематични имена в българската естрада – Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които също отпразнуваха своя 60-годишен юбилей 2009, и Виолета и Красимир Гюлмезови от популярния дует Шик, с които Ева и Гого направиха някои от най-незабравимите шлагери в родната музика под шапката на група Домино.

Това са „Моя любов”, „Как си отивате, приятели”, „Един прозорец още свети”, „Нощ над града” и много други.

Фамилия Тоника и нейните приятели от гилдията са подбрали най-доброто от репертоара на групата в нейната близо 40-годишна история.

В Летния театър в Бургас ще прозвучи голяма част от най-любимите песни на публиката - гаранция, че освен за Гого, събитието ще бъде истински празник и за почитателите на българската забавна песен изобщо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички