Тъпкали Джако с анти-секс лекарства


Тъпкали Джако с анти-секс лекарства

5364

Майкъл Джексън (Michael Jackson) е получавал лекарства „за химическа кастрация”, за да бъдат подтиснати сексуалните му нужди, твърди един от неговите лекари.

Д-р Алиморад Фаршчиян призна, че е давал на Краля на попа лекарството „Depo Provera”, след като започнал да се притеснява за влечението му към малки момченца.

Медикаментът се използва като мъжки контрацептив и подтиска изработването на мъжкия полов хормон тестостерон.

Майкъл Джексън беше разследван от калифорнийската полиция и обвинен в сексуално насилие над 13-годишно момче след като през 2003 призна в ТВ интервю, че обича да си ляга с непълнолетни момчета.

Две години по-късно певецът бе оправдан по всички обвинения в шумен съдебен процес. Дни след неговата смърт на 25 юни предполагаемата му някогашна жертва призна, че всичко е било измислено от родителите му с цел певецът да бъде шантажиран за пари.

Д-р Фаршчиян предписал лекарството на Майкъл след като научил за ТВ интервюто, твърди британският в-к Sunday Mirror.

На въпроса дали така докторът е искал да тушира евентуални нетрадиционни секс предпочитания на певеца, говорителят му потвърждава: „Именно. Той е искал да помогне на Майкъл”.

Иън Баркли, официалният фотограф на Майкъл Джексън между 2002 и 2006 г., също потвърждава, че докторът искал да помогне на певеца.

„Точно д-р Фаршчиян, когато разбра за навиците му, се опита да внуши на Майкъл, че може би има проблем. Като отговорен лекар, докторът смяташе, че Майкъл трябва да обърне внимание на тези тенденции и да се бори с тях. Д-р Фаршчиян не е смятал, че е имало сексуално насилие, но е бил загрижен, че Майкъл има нетрадиционно влечение към малолетни, с което певецът трябва да се бори”, казва фотографът, цитиран от Contact Music

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички