Tri-0-Five отварят Бекстейдж за новия сезон


Tri-0-Five отварят Бекстейдж за новия сезон

5486

Столичният клуб "Бекстейдж" отваря врати след освежителен ремонт с концерт на една от най-свежите групи на българската сцена - Tri-0-Five, от 22.30 ч. довечера.

Формацията създава авторска музика, продуцира и ремиксира в стил “джази-грууви-хаус”. Всяко от нейните изпълнения е уникална смесица от семплиране, наслагване на бийтове и риъл тайм ефекти, саксофон, кийборд, китари и вокал.

Групата съществува от две години и за този кратък период има много сериозен бекграунд – в началото на 2007 излезе едноименният й промо диск, септември същата година "Fashion TV" включи песента й  “To The Groove” в своята  компилация “Fashion TV Chill Out Session”.

Бандата взе участие в рекламната компилация на "Muratti" от 2008 - “True Temptation”, с “Pure Groove”, от месец 2008 членовете на формацията са официални посланици на благотворителната кампания на "M-Tel 1788", за която създадоха песента “We Are One” и заснеха видео към нея.

Швейцарският лейбъл "2Delicious Recordings" пък представи техния сингъл “Let’s Start Over” на WMC в Маями март 2009. Официалната промоция на сингъла се състоя през юни месец с лятно парти на градината на столичния клуб "Ялта".

Кадрите са изцяло подводни, заснети от професионални водолази-фотографи, работещи за "National Geographic", а в тях участват Ралица Методиева и Даниела Арнаут.

Първата е позната на зрителите като момичето с чука от клипа на "Биг Брадър" и е част от балет M Dance. Скандалният топмодел и плеймейтка Даниела преди няколко месеца нашумя покрай разкритията за връзката си с Димитър Бербатов.

Сингълът  “Let’s Start Over” съдържа пет изпълнения, ремиксирани от диджеи.

Tri-0-Five избраха да го издадат съвместно с новия български лейбъл "Silver Noise", представител на iTunes за България.

Съставът редовно гостува на българските клубове. Миналата година той направи два концерта по покана на "Vodafone" в Тирана, а с тази изява стартира поредицата от ежемесечни концерти на сцената на клуба.

"Бекстейдж" работи от май 2000. Всяка вечер неговите гости могат да слушат музика на живо.

www.myspace.com/tri0five

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички