Група Грамофон свири за Svetlinka.org


Група Грамофон свири за Svetlinka.org

7513

Група Грамофон ще се изяви за каузата на  Svetlinka.org

Благотворителният концерт е от 19 ч. на площад "България" пред НДК в столицата днес.

В изявата ще се включи и хор Мистерията на българските гласове. Гости на събитието ще бъдат посланикът на Русия в България, политици и емблематични фигури от музикалните и артистичните среди. Водещи са Руслан Мъйнов, Асен Блатечки, Тити Папазов, Невена Бозукова - Неве и Милена Маркова - Маца.

Входът е свободен.

Проектът Svetlinka.org  в публичното пространство се осъществява благотворително с подкрепата на партнъори съмишленици.

Повод да създадем този портал е сблъскването ни с проблема, че никъде не можахме да открием инфорамция за нуждите на дом за деца без родители. Искахме да дарим дрехи и лакомства и идеята ни беше той да бъде извън столицата. Не открихме в Интернет къде и с кого можем да се свържем. Това бе повод да създадем база от данни и всеки един от нашето обществото, който има желание да помогне, да открие в Svetlinka.org, обосноваха се инициаторите.
 
"Базата данни за състоянието и нуждите на домовете в цялата стране е осигурена от Държавната агенция за закрила на детето и искам да изкажа специалните ни благодарности на председателя й г-н Христо Монов", каза за медиите авторът на проекта Svetlinka.org - Красимир Стойчев, който е собственик на рекламна агенция "Ди Анджели".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички