Какао с нов състав и ново видео


Какао с нов състав и ново видео

7129

Една от най-провокативните групи в БългарияКакао, вече не са само три, а цели четири изкусителки. 

Към огнените момичета Моника и Клавдия се присъединяват и две професионални танцьорки. С тези промени техните продуценти от "Select Music Media" искат да създадат и наложат единствената по рода си гърл група на Балканите.

Тя трябва да съчетава не само песни, но също така – танци, невиждан спектакъл и предизвикателна визия. Именно затова Моника, Клавдия, Анира и Диана се устремяват към изпълнението на тази нелека задача.

Първият проект от поредицата провокации се казва „Let’s Go” и е в съвместно изпълнение с други екстравагтни изпълнители - R & E (a.k.a Румънеца и Енчев).

Видеото се оказа първото в кариерата на Румънеца и Енчев, което е заснето за рекордните 5 часа. Изпълнителите признават, че никога не са присъствали на толкова къс снимачен ден. Най-важното е,  че този факт по никакъв начин не повлиява на качеството, напротив оказва се изключително важен за самите артисти.

Режисьор е младият, но талантлив Андрей Хадживасилев, който съвсем скоро се върна от Прага, където завърши своята специализация в Киноакадемията "FAMU".

Той и неговият екип успяха да превърнат клуб "Viper Rooms" в бляскава феерия от цветове, визии и футуристични декори снощи, когато бяха представени кадрите.
 
За уникалната визия на момичетата се погрижиха верига магазини „Miss Elegant”. Тяхна стилистка и собственик - Гери Танчева, бе подготвила  облекла за четирите „какаови” момичета, специално правени за тях. 

Голяма подкрепа на проекта даде и фирма "Еврошанс", която за първи път застава зад музикален видео продукт. Това обаче със сигурност не е първата им инциатива, нито последната. Като една социално отговорна компания „ЕВРОБЕТ” отделя средства за подпомагането на различни каузи в областта на културата. През 2009 фирмата става спонсор на музикални, театрални и литературни награди.

Друг голям партньор на проекта са от "Камор Ауто", които любезно предоставиха най-новия модел на BMW – 7-а серия , с който се появяват Румънеца и Енчев, както и два Mini Cooper-а за красавиците от Какао.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички