Стратовариус измислили новите си парчета на село


Стратовариус измислили новите си парчета на село

4923

Страторавиус (Stratovarius) са създали парчетата за новия си албум "Polaris" в провинцията.

Той е измислен и записан при пълно усоматение на цялата банда още в края на миналата година, въпреки че се появи на музикалния пазар през май 2009. Членовете на групата дружно се изнесли в малка селска къщичка, далеч от всички и от всичко, и при пълен релакс, смях и свобода родили песните, според признанията на барабаниста им Jörg Michael.

Това е и първият техен проект след напускането на китариста Timo Tolkki, възлов за групата досега.

Финландската банда пристига за първия си концерт в България в състав: Timo Kotipelto (вокали), Matias Kupiainen (китара), Lauri Porra (бас), Jörg Michael (ударни) и Jens Johansson (кийборд).

Както MySound.bg извести, шоуто им е в столичната зала "Христо Ботев" на 24 януари 2010.
 
Освен най-новите парчета, които според вокалиста Timo Kotipelto са “позитивни и изпълнени с енергия”, бандата е приготвила и по нещо от албумите “Twilight Symphony” и “Dreamspace".

Настоящето турне на Стратовариус премина през Мексико, Аржентина, Чили и Бразилия, а в Япония групата зарадва хилядите си фенове с цели три суперуспешни изяви.

Билети за софийското шоу се продават Ticketstream.bg, в магазините на "Office1Superstore", "М-Тел", "М-Свят" и в Билетен център, НДК, по 30 лв., а в деня на събитието ще вървят по 35 лв.


Все още обаче могат да бъдат намерени пропуски на промоционална цена 25 лв., припомнят организаторите от "Loud Concerts". 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички