Свършват билетите за госпъл хора на Обама


Свършват билетите за госпъл хора на Обама

5653

Билетите за горещото турне у нас на най-известния американски Харлем Госпъл хор (Harlem Gospel Choir) се харчат като топъл хляб, споделиха организаторите от АРТ БГ.

Касите на Драматичния театър в Пловдив, Бургаската опера, НДК и ДКСВарна отбелязаха рекордни продажби през изминалата седмица и дотук са продадени общо над 2000 билета. Все пак пропуски от всички ценови категории все още има, увериха организаторите.

Гласовитият 12-членен състав ще премине през четирите български града през следващия месец както следва – Пловдив на 9 и 13 ноември, Варна на 10 ноември, Бургас на 11 ноември и София на 12 ноември.

Интересът към госпъл хора, избран лично от Обама да покрепи предизборната му кампания, неслучайно е голям, тъй като това е първата по рода си мащабна изява на госпъл изпълнители у нас.

Особено внимание в рамките на четирите концерта на надеждата предизвикват трите песни на покойния Майкъл Джексън (Michael Jackson), които Харлем Госпъл хор ще изпеят с атрактивен госпъл аранжимент. Кои са те засега музикантите ревниво пазят в тайна.

През следващата седмица ще имаме възможността да видим Харлем Госпъл хор на живо в Стария град на Пловдив, където те ще направят и кратка обиколка. Посещението на хора в града под тепетата е във връзка с предварителната промоция на турнето, както и с гостуването на артистите при някои популярни местни ВИП персони.

Билети за концертите на надеждата в памет на Краля на попа на Харлем Госпъл хор могат да бъдат намерени както на локалните каси в четирите града, така и в мрежата на Eventim, магазини Германос, М Свят, Пикадили и Офис 1. Цените са между 20 и 50 лв. 

 

Още от Джаз/Блус


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички