Finale grande - VIP Dance завършва довечера!


Finale grande - VIP Dance завършва довечера!

5144

С 3-часово шоу в понеделник от 20.00 часа по "Нова телевизия" ще приключи най-оспорваното танцувално състезание - "VIP Dance".

Грандиозен спектакъл по хореография на Галена Великова с участието на всички 48 професионални танцьори от предаването ще види публиката на големия финал.

След 3-месечна битка зрителите решиха претендентите за титлата да са четири отбора, а именно тези на Райна и Фери (на снимката), Симона и Крум, Боби и Мария и Тереза и Данчо.

Амбицирани до краен предел те ще защитават честта си, като всеки тим ще се представи в съпровод на любима песен, изпълнявана на живо в студиото от най-популярните български музиканти.

Затова специални гости ще са гранддамата на българската поп-фолк музика Ивана, неповторимият оркестър Карандила, примата на българския джаз Камелия Тодорова, космическата Стефка Съботинова, Миро от бившия дует КариZма, Любо и Део.

Второто изпълнение на участнците ще е техен любим танц, с който ще се опитат да спечелят зрителските сърца. Кулминацията ще е танц по музиката на една и съща песен на двата отбора, които ще останат на финала в края.

Кой ще е носителят на титлата „Любими танцьори на България”, ще определят зрителите със своя вот. А освен признанието на цялата страна, победителите във "VIP Dance" ги очаква и специална еднометрова купа, произведена по поръчка в Германия, като на златна плочка върху нея ще бъдат инкрустирани техните имена.

Шоуто ще завърши с мощни фойерверки, сравними като пищност само с олимпийски финал, обещават от екипа на продукцията. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички