Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Маги Джанаварова направи първа стъпка


Маги Джанаварова направи първа стъпка

6742

На 7 декември в столичния Sofia Live Club, Вирджиния Рекърдс представиха на стилно парти пред над 300 журналисти, гости и приятели най-новата си премиера – дебютният албум на Маги ДжанавароваПърва стъпка”.

Водещи на партито бяха Илиян и Джули от класацията The Big 50 по City ТВ. Да поздравят младата звезда в клуба бяха дошли Графа, който е и музикален продуцент на албума, джаз дивата Камелия Тодорова, проф. Алис Боварян, в чийто клас Маги учи Поп и Джаз пеене в Музикалната академия, Митко Кърнев от Д2, Део и Лора Караджова, Тома, Теодор Койчинов, Ели Раданова и Александра от Мюзик Айдъл 3, Косьо Марков от Тангра, Боби от Авеню, Орлин Павлов, рапърът Енчев, Михаил Белчев и Александър Бръзицов, както и цялата гилдия музикални журналисти.

За всички тях Маги направи истинско звездно шоу, в което демонстрира изумителни вокални способности, артистичност и сексапил. На сцената й помагаха двете й дуетни половинки от албума – Миро и Нора. Както и кръстникът на албума на Маги Бобо, двамата стартираха шоуто с изпълнение на едноименното парче „Първа стъпка”. След това Маги представи още пет от песните си в албума – „Бягам” (по текст на Лора Владова), „Светът е мой” (заедно с Миро), „Реклама” (автор – Светльо Къслев), „Колко струваш?” (заедно с Нора, автор на парчето - Графа), „По-добре далеч” (автор – Рейчъл Роу) и накрая – кавър на „Да започнем отначало”, любима българска песен по текст на Мишо Белчев и музика на Александър Бръзицов, с нов, много приятен модерен фънки аранжимент на Графа и Жоро Янев. Последното изпълнение накара цялата публика да стане на крака и да пее заедно с Маги. А след това последва и бис. За край на своята първа голяма вечер Маги изпя песента на Queen, с която спечели Music Idol – “Don’ Stop Me Now”.

На партито беше и премиерата на новото видео към „Светът е мой”. Режисьор на клипа е Александър Моллов. В клипа освен Маги, Миро и танцьорите от М Dance, герои са и два уникални телефона – изкусително черна и страстно бяла  XPERIA™ X10. Моделът е флагман на един от лидерите в мобилните комуникации и забавления - Sony Ericsson. XPERIA™ X10 е смартфон от бъдещето, оборудван с най-добрите в този клас развлекателни функции,  революционни приложения, непозната досега съвкупност от услуги за социални медии и богат графичен потребителски интерфейс. Този модел все още не е пуснат в продажба - световната му премиера предстои през февруари 2010.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички