Траш инвазия: Еxumer и Savage Grace връхлит България на 1 април


Траш инвазия: Еxumer и Savage Grace връхлит България на 1 април

3615

Същинска траш-спийд инвазия организира "Арт БГ".

Немските траш класици Exumer и култовата презокеанската спийд метъл машина Savage Grace съвсем скоро ще връхлетят София за фестивала "Thrash Attack".

Той ще се състои в новооткрития клуб "Open Stage" (ж.к. "Красна поляна", бул. "Възкресение" 64) от 19 ч. на 1 април.

Макар шоуто да съвпада с деня на шегата, двете банди ще докажат, че изобщо не се шегуват и ще ни отнесат главите с един суров олдскуул ко-хедлайн сет. В тази интернационална конфигурация компания ще им направят evil rock'n'roll гърците Оmega, забиващи прото траш тип Hellhammer, Celtic Frost и Mercyful Fate. Нашата страна ще представят русенците Claymore.

За Exumer и Savage Grace шоуто в София ще бъде първо посещение на т.нар. страни от бившия Източен блок. Ето защо те обещават да дадат всичко от себе си за българските фенове и появата им у нас да остане знакова за възраждащото се траш движение – за което е достатъчно показателен фактът, че и двете банди стартират европейското си турне именно от нашата страна.

За първи път Exumer ще представят у нас и нов материал от предстоящия си албум, първото парче от който вече е записано.

Организаторите обещават да подсигурят обилни количества бира и водка за утоляване на жаждата по време на концерта, които, разбира, се ще се харчат на народни цени. Напомняме, че следващия ден - петък, 2 април, официално е обявен за неработен.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба от утре, 12 февруари, в магазините от мрежата на "Eventim", "ОЧЗ", "SMF", "Германос", "Офис 1", "М Свят", "Пикадили" и др., както и в отбрани метъл заведения.

Цените ще бъдат както следва: 20 лв. за първите 66 билета, 25 лв. – до 1 март, след което редовната им цена ще остане 30 лв. В деня на изявата пропуск за  ще може да бъде закупен срещу 35 лв.

Повече инфо за Exumer и Savage Grace:

EXUMER: http://www.myspace.com/exumerwakingthefire

SAVAGE GRACE: http://www.myspace.com/savagegracespeedmetal

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички