Прогресивно с Mirizma


Прогресивно с Mirizma

5276

Безплатна вечер, изпълнена с дъбстеп настроение и перфектни миксове, предстои в столичния парти център "4 км" от 22.00 ч. на 20 май.

Организатор е промоутърският екип на "Mirizma", прочут с това, че представя музика за подготвени слушатели. И с прогресивен характер.

Във второто подобно издание ще се изяви особено интересен лайн-ъп.

Зад пулта ще застанат общо четирима диджея - двама представители на мъжкото съсловие и двама - на женското.

Акцент във вечерта е дебютът на родната дъбстеп/грайм сцена на две от най-талантливите и очарователни наши диджейки, свежи попълнения в екипа на "Mirizma" - Laylla Dane (a.k.a. F0rtunah) и Error Beauty. И двете са добре известни с безупречните си миксове, представяни през последните години в множество клубове в София, Варна и други градове в страната.

С дълбоки баслинии и експериментално електронно звучене ще люлеят и обичайните заподозрени - ветеранът на дъбстеп сцената - ЕXo (на снимката) и безкрайният ентусиаст JamezBongg. Те обещават да изпънат на максимум саунда в залата.

И това не е всичко.

В края на събитието се очаква масов back2back или по-скоро back4back, в който ще вземат участие всички изпълнители. Носете само усмивки, добро настроение и ID, приканиха организаторите.

Стриктно 18+.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички