Пънкът като 5-о чувство и фешън в столичния бар Da Da Cultural


Пънкът като 5-о чувство и фешън в столичния бар Da Da Cultural

5064

Щур, фешън и много пънки купон ще се вихри в столичния бар Da Da Cultural от 19 часа довечера.

Музиканти и коафьори ще си стиснат ръцете в името на предновогодишно забавление. Името му е L'Oreal Punk Fashion Music Party Crazy Hair.

Вход свободен!

Екип на фризьорската академия Stephan ще стилизира на живо пънк прически с професионалните продукти на L’Oreal Professionnel, ще дава съвети и ще сподели за най-новите тенденции. Група 5-о чувство, воглаве с фронтдамата Илияна Йорданова (на снимката), ще се погрижи за жиците и рок настроението.

Ще има коледни подаръци  за най-начетените в областта на пънк теорията. Всичко това ще е придружено от хитови парчета на Блонди (Blondie), Секс Пистълс (Sex Pistols), Рамоунс (Ramones), Офспринг (The Offspring), Грийн Дей (Green Day) и много други, обясниха организаторите.

Пънкът не е просто музика, а светоусещане. Стилът е претърпял много модификации от раждането си през 70-е до днес, но все още във вените му тече кръвта на бунтарството и желанието да си различен, а в тембъра му се прокрадват същите жизнерадостни и същевременно иронични нотки към всичко банално и рутинно. Заради предизвикателния си и секси заряд, пънк елементите винаги са били привлекателни за масовата мода. Прическата, от своя страна, е вид себеизразяване и неслучайно пънкарската струйка е част от косите през последните години.

Просто съвременният млад човек иска да бъде уникален и различен, констатират от 5-о чувство.

Da Da Cultural е на улица "Бенковски" 10.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички