Хоп! И Азис в руска баня


Хоп! И Азис в руска баня

6571

Готово е дългоочакваното видео на Азис – "Хоп".

Интригуващият клип може да бъде гледан в ефира на Фен ТВ от днес.

В последно време един от най-коментираните въпроси около Краля на поп-фолка е огромната известност, която придоби в Русия. Певецът стана звезда за една нощ в необятната страна, тъй като бе основна тема на разговор в популярното предаване Comedy Club. Руснаците решиха да се пошегуват със сексуалността и визията на Азис, но той, разбира се, не им остана длъжен и в това ще се убедят всички, които гледат новото му видео "Хоп". В част от кадрите звездата на "Диапазон Рекърдс" си партнира с мускулести мъжаги, което не е нещо необичайно. Интересно е мястото, на което се случва това – а именно в руска баня. "Сега вече сме квит с руснаците!”, лаконичен е изпълнителят.

Част от мачовците, които участват във видеото на скандалния изпълнител, са подбрани лично от него от столичното заведение Night Flight, където работят като бармани и сервитьори.

Изпълнителят не изневерява на стила си и е особено провокативен в лентата. Този път звездата залага на тоалети с марката Philipp Plein. Дрехите са доста оскъдни. Заради перфектната си визия той получи прозвището "Наоми Кембъл на поп-фолка", което го изпълва с гордост, тъй като световноизвестният топмодел е една от най-любимите му жени на планетата.

За режисурата Азис за пореден път се довери на Людмил Иларионов-Люси. Гримът е дело на Джули, а костите – на салон "Фетиш".

Кадрите са заснети в луксозния фитнес център "България".

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички