Поли Генова в Sofia Live Club: 1, 2, 3 - Сега си ти


Поли Генова в Sofia Live Club: 1, 2, 3 - Сега си ти

4209

Поли Генова стартира предколедното си мини-турне от възможно най-бляскавото място в столицата – Sofia Live Club: еталон за изискана музикална класа и клуб с идеален саунд за пеене на живо.

Суперпродуктивният Дани Милев и този път прецени точния момент да лансира най-горещата млада българска певица. Обирайки финалните лаври от стилното си представяне в X-Factor и довършвайки дългоочаквания си първи албум, Поли просто бе длъжна да започне турне. За съжаление точно в дни на тотална световна, европейска и най-вече българска криза.

Мога само да се досещам през какви трудности са преминали изпълнителите, за да успеят да организират три големи концерта (след столицата наред са Стара Загора (17) и Варна (21 декември), при предварително замислени поне седем.

В случая всичко е добре, когато започва добре! Защото стартът на мини-турнето, озаглавено "1, 2, 3 – Сега си ти", се оказа наистина ударен. Поне откъм класа на изпълнителите. Откъм разгласа, PR и публика обаче събитието никак не се доближава до професионализма на Поли и прекрасната формация на Милев.

Някъде около 150 души се събираха мъчително бавно в едно от най-приятните места в столицата. В резултат на което обявеният час за начало бе пресрочен с цели 70 минути. Доста тегав времеви отрязък, запълнен с възможно най-неподходящия  диджейски сет. Адски абсурдно ми се вижда да подгряваш поп-рок бенд с монотонен микс от безличен фънки-хаус. Ама това си е лично мнение!

С появата си на сцената, Генова обяви, че сбъдва една своя мечта - да пее в този страхотен клуб, прочут с ултракачествения си звук и стилна обстановка. 90- минутното шоу стартира с оня симпатичен рекламен клип, в който вокалистката събира стотинки по улиците, като брои от 1 до 99, за да си купи сандвич. Интрото моментално преля в самото парче "1, 2, 3" и сработената музикална система бе форсирана на пълни обороти.

Обичайните заподозрени на сцената и този път бяха: Дани Милев - китара и вокал, Иво Дуков – пиано, Димитър Милев (Миташки) – перкусии, Георги Марков – ударни и Юрий Божинов – бас, подкрепяни вокално от Яна (рожденичка същия ден) и Деси от ЛаТиДа (липсваше болната Бети).

Поли пораздвижи вялата агитка (90% роднини и приятели) с динамичното си парче "Едва ли". Заби и една чисто нова песен и се юрна да се преоблича, а Милев изпя две свои композиции. И това беше структурата на цялото шоу – 3 песни на Поли и преобличане, по време на което Дани изпълнява нещо свое. Формулата работи, има адска динамика и е много приятно.

За цвят бяха изкарани на сцената и част от участниците в X-Factor, а Генова все пак заби и три кавъра. И докато двете парчета на Лейди Гага (Lady Gaga) спокойно можеше да бъдат спестени, то култовият коледен шлагер "Santa Claus Is Coming Тo Town" беше удар буквално в центъра на мишената. Страхотна версия на бенда и Поли, маркираща, че това все пак е мини-турне, случващо се борени дни преди най-чакания празник.

За пореден път адски красиво се получи и изпълнението на ЛаТиДа – "Never Ever" (вариант по Ол Сейнтс (All Saints), като сега на мястото на болната Бети се включи развихрилата се Поли.

Освен няколкото нови парчета (три на Генова и едно на Дани), музикантите изпълниха вече доста разпознаваемите хитове "На инат", "Дай ми ръка", "Джени", "Аз знам", "Let Me Cry", "Светлината и мракът", "Малък дъжд", "Обичам само теб" и "One Lifetime Is Not Enough".

За финал – един бърз поклон, малко благодарности от Поли към спонсори, клуб и семейство, плюс заплануван бис без слизане от сцената, с това, което откри концерта - "1, 2, 3".

Случайно или не, с името на това рекламно парче (клипът излиза до две седмици) се покриват и броя на участията в предколедното мини-турне на Поли Генова и бенда на Дани Милев. Хубав финал на една суперуспешна година за най-гласовитата и чаровна млада изпълнителка в България към днешна дата.

Дано да не спре дотук!

Чакаме албум през февруари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички